reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A i jeszcze chciałam powiedzieć, że 200 g schudłam przez 2 tygodnie a dzidziol urósł 2.5 cm chyba mi wszystko wyjadą[emoji5]️
Niech zjada jak najwięcej [emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A i jeszcze chciałam powiedzieć, że 200 g schudłam przez 2 tygodnie a dzidziol urósł 2.5 cm chyba mi wszystko wyjadą☺️
Kinia super, że wszystko dobrze [emoji173] Ja dziś się zważyłam i na wadze 72,2kg, na ostatniej wizycie 2 tyg temu miałam w ciuchach u lekarza 72,6kg, zobaczymy we wtorek jak z tą moją wagą. A znacie już płeć?

Z bodziakami nie mam doswiadczenia, ale corka ma duzo ubran z pepco. Sa ladne, a do przedszkola to szkoda kady wydawac. Co do jakosci to jest bardzo roznie. Niektore sie mechaca szybko, a niektore sa na prawde swietnej jakosci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też kiedyś kupiłam w pepco 4pary spodni do przedszkola. Po 3-4 praniach całe w kulkach wstyd w takich posłać.

Kinia super, że wszystko dobrze [emoji173] Ja dziś się zważyłam i na wadze 72,2kg, na ostatniej wizycie 2 tyg temu miałam w ciuchach u lekarza 72,6kg, zobaczymy we wtorek jak z tą moją wagą. A znacie już płeć?
Ja też się zdziwiłam bo ważyłam 66.6 a teraz 66.4 a jem raczej normalnie oprócz słodyczy bo od tego mnie odrzuciło

Pewnie :) To tak jak ja, nie wiem czy np wyjazd w sierpniu byłby dobrym pomysłem co myślicie? Myślę nad takim urlopem tygodniowym.
Ja mysle, ze do pietwszych szczepien to nie bardzo. Poxa tym Ty jeszcze bedziesz w pologu, dziecko nieprzyzwyczajone do swiata.
My w tym roku sobie darujemy wyjazd wakacyjny, a bardzo nam szkoda ze wzgledu na corke.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
...a myślicie że z racji że miesiące letnie to okres pylenia roślin- większa szansa że dzieci będą miały alergie...? Ani ja, ani synek nie jesteśmy w ogóle alergikami, więc nie mam pojęcia, tak mi przyszło do głowy odnośnie tych spacerów...
Mysle, ze to nie ma znaczenia. Bardziej geny i ogolnie syfiaste srodowisko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry