reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wpadam do Was raz na jakis czas. Mam towrzystwo w domu i brak czasu na internety ;) dzisiaj mam wizyte, bo w poniedzialek przed wypisem ze szpitala nie zrobili mi usg i martwie czy Mlodemu bije serduszko. Takze wieczorem mam nadzieje, ze sie uspokoimy wszyscy.
Na pewno bije :) nie martw się :) daj znać po wizycie.

reklama
Wpadam do Was raz na jakis czas. Mam towrzystwo w domu i brak czasu na internety ;) dzisiaj mam wizyte, bo w poniedzialek przed wypisem ze szpitala nie zrobili mi usg i martwie czy Mlodemu bije serduszko. Takze wieczorem mam nadzieje, ze sie uspokoimy wszyscy.
Będziemy czekać na wieści :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Z bodziakami nie mam doswiadczenia, ale corka ma duzo ubran z pepco. Sa ladne, a do przedszkola to szkoda kady wydawac. Co do jakosci to jest bardzo roznie. Niektore sie mechaca szybko, a niektore sa na prawde swietnej jakosci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Pepco to jest loteria. Niektore ubranka są super i długo wytrzymują inne po 1 praniu trzeba wyrzucić bo się dziwnie ponaciąga, albo potarga.

p19uqqmzxqi22hcj.png

To w którym roku urodziła się mała? :-)ja urodziłam synka w styczniu 2015 to w szpitalu na drugi dzień po porodzie i trzeciego dnia kąpali dziecko pod kranem normalnie,na sali po kolei wszystkie dzieci przy mamach. Teraz chyba się zmieniło bo dzieci w szpitalach nie kąpią podobno. Synek urodził się w styczniu wtedy pogoda nie była za ciekawa ale zabieralismy go na dwór na 10 min potem stopniowo na dłużej.

W tym roku 14/3 ;)) a od pazdziernik tzn wrzesnia wg ost okresu druga ciaza i chyba ostatnia bo troszke ciezko ;))i moj wiek tez juz nie co wy;))

Ona sie w Uk ur moze tylko tam nie myja.... nirwiem jak w de , razem z onaszcxesliwa rodzimy w de ;)
Co do spacerow ja 40 min pisalam o lecie , ja w marcu tez chyba 15 minut bylam tylko bez spiwora body spiochy sweter kurtka kocyk wtedy ale bylo 13stopni wiec spikojnie w lecie nie musimy ubierac yupiii[emoji38][emoji38][emoji38];))

reklama
Do góry