reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W tym roku 14/3 ;)) a od pazdziernik tzn wrzesnia wg ost okresu druga ciaza i chyba ostatnia bo troszke ciezko ;))i moj wiek tez juz nie co wy;))

Ona sie w Uk ur moze tylko tam nie myja.... nirwiem jak w de , razem z onaszcxesliwa rodzimy w de ;)
Co do spacerow ja 40 min pisalam o lecie , ja w marcu tez chyba 15 minut bylam tylko bez spiwora body spiochy sweter kurtka kocyk wtedy ale bylo 13stopni wiec spikojnie w lecie nie musimy ubierac yupiii[emoji38][emoji38][emoji38];))
To w Polsce teraz chyba też tak jest od niedawna ze nie kąpią dzieci w szpitalu bo moja koleżanka ostatnio rodziła i nie kąpali małej a rodziła w tym szpitalu co ja :-)
No właśnie w lecie spacery mogą być dłuższe,i bez tego wszystkiego kombinezonow, opatulania.. :-) :-)

reklama
zależy kogo masz na myśli ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestes kolo 40;))?? To super nie bede czuc sie sama[emoji23][emoji23];))

35, ale pierwsza ciążą i mam nadzieję na kolejne... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chyba wiola1980 jest tez I chyba trzecia ciaza

No to kochana ja mialam 37 pierwszy porod 38 drugi
Masz 35 to elegancki wiek na macierzynstwo i zobaczysz jak sie czujesz od razu drugie lub po roku dwoch i masz cxas ;))
Ja zaszlam 6 mscy po cc ;) bardzo sie cieszymy bo juz disco nam nie w glowie ani spanie

W tym roku 14/3 ;)) a od pazdziernik tzn wrzesnia wg ost okresu druga ciaza i chyba ostatnia bo troszke ciezko ;))i moj wiek tez juz nie co wy;))

Ona sie w Uk ur moze tylko tam nie myja.... nirwiem jak w de , razem z onaszcxesliwa rodzimy w de ;)
Co do spacerow ja 40 min pisalam o lecie , ja w marcu tez chyba 15 minut bylam tylko bez spiwora body spiochy sweter kurtka kocyk wtedy ale bylo 13stopni wiec spikojnie w lecie nie musimy ubierac yupiii[emoji38][emoji38][emoji38];))
Ja rodziłam w DE i tu też w szpitalu nie kąpali. No chyba, że sobie tego zażyczysz to wykąpią. Zobaczę jak teraz będzie, bo się przeprowadziłam 500 km i tu jeszcze nie wiem jak jest. I z ciekawostek rodziłam w październiku i w lutym i normalnie w szpitalu były wózki i jak byśmy chcieli, to bez problemu mogliśmy z naszymi noworodkami na spacery wychodzić. Ja nie skorzystałam, ale koleżanka z sali już tak.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój rzadko coś zrobi do jedzenia, ale robi śniadania często w weekendy :) a przy obiedzie pomaga bo np ziemniaki obierze :) a poza tym on jest u nas od podłogi i co 2 czy 3 dzień sam chwyta za odkurzacz i mop ja nie muszę nic mówić :) no i smieci zawsze on wyrzuca [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Wpadam do Was raz na jakis czas. Mam towrzystwo w domu i brak czasu na internety ;) dzisiaj mam wizyte, bo w poniedzialek przed wypisem ze szpitala nie zrobili mi usg i martwie czy Mlodemu bije serduszko. Takze wieczorem mam nadzieje, ze sie uspokoimy wszyscy.
Powodzenia na wizycie[emoji123]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba wiola1980 jest tez I chyba trzecia ciaza

No to kochana ja mialam 37 pierwszy porod 38 drugi
Masz 35 to elegancki wiek na macierzynstwo i zobaczysz jak sie czujesz od razu drugie lub po roku dwoch i masz cxas ;))
Ja zaszlam 6 mscy po cc ;) bardzo sie cieszymy bo juz disco nam nie w glowie ani spanie

Mozliwe ze chcialabym trzecie jednak co znow po porodzie nie chce nie dam rady [emoji16]ciezko jest troche ale mysl ze beda razem dorastac daje mi obraz przyszlosci fajny

Nirwiem wiec kiedy bym miala miec trzecue dwa trzy lata to juz 41, hmmm narazie mysle o porodzie synka ... zobaczymy ale ty no masz czas zawsze dwa latka mniej hih

Do góry