reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie liczyłam na to, że będą bliźnięta jednak się nie udało :) Chociaż wspominałam kiedyś, że czekając w poczekalni na wizytę zerknęłam sobie do mojej kartoteki i znalazłam tam niepokojącą informacje, coś w stylu jakby było też ciało obce (zrośnięte?) - tak było napisane, o długości 1,2cm, od razu pomyślałam, że to może był bliźniak który jednak nie przeżył. Jednak nie pytałam lekarza bo nie wiem czy w ogóle można grzebać w kartotece, trzymam się tego co sam mi mówi, a skoro mówi, że jest dobrze to nie chce się już doszukiwać problemów :)
Ola zawsze mozesz sie starac szybko po porodzie i beda jak blizniaki [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
O proszę. A mozna prosic przepis??[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne ;)
Łyżeczka ksylitolu, pół łyżeczki sody oczyszczonej, 1/4 łyżeczki soli (tak plus minus), zmielic w młynku bardzo dokładnie, dodać olej kokosowy (taki miękki), żeby powstała konsystencja pasty (na oko, ale mało go idzie), do tego do tego (najlepiej przed dodaniem całego oleju, żeby nie dać za dużo oleju) kilka kropel olejku miętowego i szałwiowego, wymieszać, i tyle ;)
Nie pieni się, pierwsze mycie jest dziwne, le efekty poprawy zauważył też mój dentysta (przestały mi się psuć zęby, a nie miałam ich mocnych...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

mój mąż ma lepszy porzadek z ubraniami w szafie niż ja :D
potrafi wszystko tylko jak wie ze nie musi to sie nie chyci roboty w domu :p
ja ur w styczniu 2010 po 7 dniach wyszlysmy na dwor na 10 min i codziennie wydluzalam
kąpałam po 2 dniach od przyjscia z szpitala ale chyba kazdy rodzic robi jak uważa

A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo :D ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?
Z bodziakami nie mam doswiadczenia, ale corka ma duzo ubran z pepco. Sa ladne, a do przedszkola to szkoda kady wydawac. Co do jakosci to jest bardzo roznie. Niektore sie mechaca szybko, a niektore sa na prawde swietnej jakosci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie w pracy identycznie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja za zwyczaj pracowałam w męskich lub prawie męskich zespołach. Jak było za dużo kobiet to od razu atmosfera siadala. Choć faceci to też straszne plotkary[emoji6] Tak jakoś wynikało z moich obserwacji, ale to pewnie nie reguła.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za zwyczaj pracowałam w męskich lub prawie męskich zespołach. Jak było za dużo kobiet to od razu atmosfera siadala. Choć faceci to też straszne plotkary[emoji6] Tak jakoś wynikało z moich obserwacji, ale to pewnie nie reguła.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Plotkują, plotkują ;)
Ale inaczej...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wpadam do Was raz na jakis czas. Mam towrzystwo w domu i brak czasu na internety ;) dzisiaj mam wizyte, bo w poniedzialek przed wypisem ze szpitala nie zrobili mi usg i martwie czy Mlodemu bije serduszko. Takze wieczorem mam nadzieje, ze sie uspokoimy wszyscy.

Do góry