reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już dzisiaj po wizycie. Wszystko ok. Tabletki na mdłości dostałam i od przyszłego tygodnia mam już przejść na te z II trymestru. i wizyta u gin 12.02
Super, ze wszystko ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)
Teraz robię pastę na bazie oleju kokosowego i zęby poprawiły się i mnie i mężowi :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]
Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)
Teraz robię pastę na bazie oleju kokosowego i zęby poprawiły się i mnie i mężowi :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O proszę. A mozna prosic przepis??[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Krwawienie dziąseł podczas szczotkowania w ciaży jest normalne. Cala śluzówka jest spuchnięta i wrażliwa. Ja też wypluwam pastę zkrwią ale niewielką ilością :) Gin mówi że normalne więc się nie martwię :)

Takie pytanie z innej beczki.. Od parę dni mam dużo więcej śluzu niż w 1 trymestrze - to normalne..? Przezroczysty, lepki, no taki normalny śluz... Ale ilość się zwiększyła, i nie wiem, czy mam się martwić, czy to normalne?
ja mam na odwrot wasnie taki sluz w 1 trymestrze mialam a teraz juz mniej
0d1yrjjgtd95fou3.png

My też chcemy gdzieś wyjechać na ostatnie wczasy we dwoje :D Macie może pomysł gdzie? Oboje kochamy góry ale wiadomo, że nawet nad morskie oko nie wejde z moim ciśnieniem. A wyjazd planujemy jakoś wiosną więc będę już z brzuszkiem. Jakieś pomysły?

ja za 2 tyg koncze 30lat od meza w pazddzierniku dostalam wakacje dwa tyg w grecji od 20 lipca :p ktore musze zamienic na spacery z wozkiem hahah
coz grecje musze zamienic na cos innego.. tez bym gdzies pojechala zobacze jak sie bede czula to moze w maju gdzies za granice a jak nie to jak maly sie urodzi to nad morze pojedziemy juz w czwórkę pod koniec sierpnia chocby na kilka dni

my w pazdzierniku przytulaliśmy sie UWAGA!!!!! az 3 dni w calym miesiacu bylam tak zajeta konczeniem remontu butiku ze nie w glowie mi amory byly cykle mam 28 dniowe przytulanki byly 14,15 i 20.10 i wasnie tego 20 zaszlam w ciaze choc wydawalo mi sie ze juz po owulce ale potem patrze a to był 14 dzien cyklu

Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Moj tez taki jest. A nawet bardziej dokladniejszy niz ja w sprzątaniu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak mój raz ubrał swoją małą kuzynkę... Wyglądała jak jakaś uboga cyganka :D Nawet jej nie uczesał bo się bał że jej włosy wyrwie :D

reklama
Do góry