reklama
Zgodnie z planem dwa lata temu [emoji14] ale - łazienka jest, kuchnia będzie na przełomie lutego-marca, jeszcze kanalizacja, studnia, i kilka tym podobnych, ale zależy mi przed porodem...Zastanawiamy się nad oknami na profilu veka softline 82. Dość dobre parametry i cena też nie zabija. A ty jakie brałaś? No taki wątek nie byłby zły. A kiedy planujecie przeprowadzic się?
Okna dachowe mamy okpol drewniane 3-szybowe, pozostałe oknoplast, profilu chwilowo nie pamiętam, ale też 3 szyby, itd (energooszczędne, ale nie te najdroższe do domów pasywnych)
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Tu trzeba miec telefon caly czas w reku [emoji12] [emoji12] [emoji12]Dziewczyny staram się być z wami na bierzaco, a tu co? Zejde na dół po lody wracam telefon w rękę a tu kolejne 3 strony [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwiapatrycja
Nie no my lipcowki!!! Nie ze body spiochy i sweter
Pierwszy spacer wzkazany okolo 7 dni po porodzie ze wzgld na to halas drobnoustroje , I to gora 4o min co dzien mozna przedluzac , kapiel ja po 10 dniach wykapalam w wannie a tak to husteczki aby skore przyzwyczaic i ta mazia po porodzie mimo ze w szpitalu ja umyja husteczkami to ona wazna jest
Ubior nie przegrzewac ciala, mamy to szczescie ze beda letnie nasze bobo wiec msc mozna tylko spiochy z dlugim rekawemm bo pewnie bedzie kolo 29 stopni wiec nie body nie sweter eventualnie lekki kocyk i lekka czapeczka lub I bez
Ja Po mscu moja z marca to foto z polowy kwietnia miala 1 Msc
A to dwa msce polowa maja I bylo cieplo nie przegrzewac to wazne
Wiec lipiec to lato i co wazzne wyjsc do 11 i po 17 bo temp bedzie ciut nizsza niz upaly
To w którym roku urodziła się mała? :-)ja urodziłam synka w styczniu 2015 to w szpitalu na drugi dzień po porodzie i trzeciego dnia kąpali dziecko pod kranem normalnie,na sali po kolei wszystkie dzieci przy mamach. Teraz chyba się zmieniło bo dzieci w szpitalach nie kąpią podobno. Synek urodził się w styczniu wtedy pogoda nie była za ciekawa ale zabieralismy go na dwór na 10 min potem stopniowo na dłużej.
Wronka199
I na bateri [emoji13]Tu trzeba miec telefon caly czas w reku [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Jolciu spokojnie [emoji3] To wszystko przychodzi samo, stopniowo. A jak by co to zawsze bedziesz mogla zadac pytanie tu [emoji3]Cześć dziewczyny! @kinga30 trzymam kciuki :*
Miałam fatalną noc. Co chwila sie budziłam z nerwów. Sama je sobie zaserwowałam. A jak? Zaczęłam sobie o wszystkim myślec i doszłam do wniosku że ja przecież nic nie wiem o dzieciach! NIC! Boję się że sobie nie poradzimy bo oboje jesteśmy zieloni w tym temacie, boję się że niechcący zrobie dziecku krzywdę przy przewijaniu, albo ze mi spadnie z przewijaka, albo że będzie płakać a ja nie będe wiedziala co zrobić żeby je uspokoić, i moj najgorszy koszmar: BODY. Jak mam tak malenkiemu dziecku coś przełozyć przez głowe? Przecież ja umrę ze strachu że mu główka opadnie albo coś. Noworodkom trzeba zakłądac warstwę więcej niż my. I np jest dzień ze mam na sobie sweter i spodnie i jak mam ubrać dziecko? Body na dlugi rękaw, półspiochy i co na to? Jestem przerażona, boję się że będę nieogarniającą matką
Co do ubietania to ja do tej pory mam problem w co ubrac do przedszkola bo pogoda zmienia sie czasem kilka razy w ciagu dnia.
Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tyle jeśli chodzi o teorię Ja mam cykle 28 dniowe regularne i owulację 14dc. W 1 ciążę zaszlam 9dc, kiedy myślałam, że powinien być dzień nieplodny. I w dodatku okazało się, że to Y a nie X. Tak naprawdę to na każdą płeć mamy rowne 50% szans
Ja nie regular co 28/29/30/31 dni ale badam moj kalendarz i tak wychodzi ze chromosome y wygral bo byly calusy w dzien ovulki 10/10 i rzeczewiscie xy nifty wyszly
Mozliwe ze przypadek tylko .... bo gdyby byla prawda to kazdy by planowal chlopca lub dziewcxynke
Margana
Wlasnie po tabletkach latwiej zajsc. Ja we wszystkie ciaze zachodzilam w pierwszym cyklu, a cale zycie na tabletkach [emoji5]No byłam w szoku bo miałam najczarniejsze myśli, że przez to, że tyle lat je brałam to wcale się nie uda a tu taka niespodzianka Wyłam jak bóbr z testem w ręce a M mnie tulił i mówił, że mam nie płakać, że trzeba się cieszyć [emoji173] Najwspanialsze doświadczenie w życiu [emoji173]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Wronka199
Oj tak... Za kazdym razem jak myje zeby to krew leci. I zaczynaja mnie zeby bolec...A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: