reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To mi się 2 lata temu auto zepsuło na Wegrzech na autostradzie. 14km od campingu jakos się dokulalismy. Okazało się, że to uszczelka pod głowicą! Musielismy znaleźć tam mechanika, a mojego auta żaden mechanik naprawiać nie chce i ogólnie 10 dni tam byliśmy nie wiedząc czy w ogóle wrocimy do domu. Dobrze, że rowery mieliśmy, chociaż ludzie na campingu wytrzeszczali na nas oczy jakim cudem z takim wielkim namiotem, taką iloscia sprzetu i jeszcze kajakiem przyjechalismy tu na rowerach i to z dzieckiem hehe

p19uqqmzxqi22hcj.png
No wlasnie auto najwieksza skarbonka... A ze ludzie wytrzeszczali oczy to sie nie dziwie haha

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tu chodzi o to, ze plemniki X sa wieksze i wolniejsze ale dluzej zyja. A te z Y krocej zyja, za to sa zwinniejsze i szybsze. Czyli X maja wieksze szanse na przezycie na kilka dni przed owu, za to Y maja wieksze szanse na dotarcie do cely w trakcie owu [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tyle jeśli chodzi o teorię :) Ja mam cykle 28 dniowe regularne i owulację 14dc. W 1 ciążę zaszlam 9dc, kiedy myślałam, że powinien być dzień nieplodny. I w dodatku okazało się, że to Y a nie X. Tak naprawdę to na każdą płeć mamy rowne 50% szans :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Z ciekawości, jakie okna kupujecie? Nasze już wstawione od jakiegoś czasu, w razie czego mogę się dzielić opiniami ;)

Gdzie ta aniaslu, ja już chcę to prywatne...

Musi być też prywatny wątek domowo-remontowo-budowlany ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zastanawiamy się nad oknami na profilu veka softline 82. Dość dobre parametry i cena też nie zabija. A ty jakie brałaś? No taki wątek nie byłby zły. A kiedy planujecie przeprowadzic się?

Dzieki za wskazowki a dzidzia cudna [emoji1][emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Co wiem to pomoge nie jedna tutaj jest juz mama ;))
Niektore tez myja od razu po porodzie a potem alergie dzidzia
Moja nic nie ma ani razu kataru czy co innego a wczesniak jest z 35 tc ( Mialam lozysko przodujace) narazie ma 1o mscy za tydzien zacznie i niech nie choruje[emoji2]

reklama
Dziewczyny staram się być z wami na bierzaco, a tu co? Zejde na dół po lody wracam telefon w rękę a tu kolejne 3 strony [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry