Dobpra, uprasza się o zaprzestanie produkcji. Muszę po starszego do przedszkola jechać a potem na budowę bo na pomiar okien na przychac babka. Wrócę gdzieś za 3 godziny więc nie napiszcie zbyt dużo. Nie wiem czy mi sie uda podczytac coś w tym czasie a nie chce mieć potem miliona do nadrabiania
reklama
Ja tam akurat w przesądy nie wierzę. A u mnie się to zmienia non stop hehe. Tak typowo ciążowo - raz słodkie raz kwaśneOoo to moze jednak synus. [emoji1][emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nim zaczęliśmy budować jeździliśmy na Bałkany - namiot, kuchenka benzynowa, zapas wody, i te klimaty, na dziko po Rumunii, Bułgarii, Chorwacji, Bośni... Jeszcze zostało trochę krajów do odwiedzenia, ale... Budowa, budowa, budowa,.....

joanna4258
Fanka BB :)
Ja trzeci raz w tym miesiacu ogórkową robię, a tu dopiero 11Myślałam, że mam ciągoty tylko na słodkie, ale jak mi teściowa dała dzis ogórki kiszone, to myślałam, że je zjem razem ze słoikiem. Niebo w gębie [emoji16]
![]()
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Wronka199
Tak jak u mnie. Ojciec mojej kolezanki powiedział ze bede miala corke i syna a ona zas 2 corki. U niej sie sprawidzilo 2 cudne coreczki ma zobaczymy jak u mnie będzie [emoji13][emoji13]Ja tam akurat w przesądy nie wierzę. A u mnie się to zmienia non stop hehe. Tak typowo ciążowo - raz słodkie raz kwaśne
![]()
Z ciekawości, jakie okna kupujecie? Nasze już wstawione od jakiegoś czasu, w razie czego mogę się dzielić opiniamiDobpra, uprasza się o zaprzestanie produkcji. Muszę po starszego do przedszkola jechać a potem na budowę bo na pomiar okien na przychac babka. Wrócę gdzieś za 3 godziny więc nie napiszcie zbyt dużo. Nie wiem czy mi sie uda podczytac coś w tym czasie a nie chce mieć potem miliona do nadrabiania
Gdzie ta aniaslu, ja już chcę to prywatne...
Musi być też prywatny wątek domowo-remontowo-budowlany

Wronka199
Tez planowalam budowę ale przerazily mnie koszty... A ze jestem w tym temacie osoba wybredna u marudna to koszta bylyby wieksze niz zalozyny kosztorys wiec odpuscilismy. Zycze wytrwałości [emoji4]Nim zaczęliśmy budować jeździliśmy na Bałkany - namiot, kuchenka benzynowa, zapas wody, i te klimaty, na dziko po Rumunii, Bułgarii, Chorwacji, Bośni... Jeszcze zostało trochę krajów do odwiedzenia, ale... Budowa, budowa, budowa,.....
![]()
Budujemy metodą gospodarczą, szczegóły jak już będzie prywatne forum...Tez planowalam budowę ale przerazily mnie koszty... A ze jestem w tym temacie osoba wybredna u marudna to koszta bylyby wieksze niz zalozyny kosztorys wiec odpuscilismy. Zycze wytrwałości [emoji4]

Margana
Wiesz co, jestem pewna, ze jak by byla dziewczynka to by traktowal ja jak ksiezniczke i uwielbial bardziej niz synka [emoji3]To zazdroszcze ze mu obojetne. Moj ma takie parcie, ze az mnie wkurzac zaczyna. Tzn wiadomo, jak bedzie dziewczynka to bedzie. Bedzie kochal, opiekowal sie itd. I sprubuje jeszcze raz [emoji23]
Ale SYN to juz cos superowego, meskiego. Boze jak taki pospolity samiec. Jak sie dowiem ze to rzeczywiscie chlopczyk, to mu powiem na zlosc ze dziewczynka i za jakis czas dopiero fajnie to przekaze.
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Wronka199
Jestem za [emoji1] zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy kupilismy z mezem mieszkanie u od jutra zaczynamy remonty ... Az sie boje!! Milion pomyslow na minute i co chwile zmiana koncepcji nie wiem jak mąż to wytrzymaZ ciekawości, jakie okna kupujecie? Nasze już wstawione od jakiegoś czasu, w razie czego mogę się dzielić opiniami
Gdzie ta aniaslu, ja już chcę to prywatne...
Musi być też prywatny wątek domowo-remontowo-budowlany![]()
![]()
Podziel się: