Dobpra, uprasza się o zaprzestanie produkcji. Muszę po starszego do przedszkola jechać a potem na budowę bo na pomiar okien na przychac babka. Wrócę gdzieś za 3 godziny więc nie napiszcie zbyt dużo. Nie wiem czy mi sie uda podczytac coś w tym czasie a nie chce mieć potem miliona do nadrabiania
reklama
Ja tam akurat w przesądy nie wierzę. A u mnie się to zmienia non stop hehe. Tak typowo ciążowo - raz słodkie raz kwaśneOoo to moze jednak synus. [emoji1][emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nim zaczęliśmy budować jeździliśmy na Bałkany - namiot, kuchenka benzynowa, zapas wody, i te klimaty, na dziko po Rumunii, Bułgarii, Chorwacji, Bośni... Jeszcze zostało trochę krajów do odwiedzenia, ale... Budowa, budowa, budowa,.....
joanna4258
Fanka BB :)
Ja trzeci raz w tym miesiacu ogórkową robię, a tu dopiero 11 tak mnie na kiszone ostatnio wzięłoMyślałam, że mam ciągoty tylko na słodkie, ale jak mi teściowa dała dzis ogórki kiszone, to myślałam, że je zjem razem ze słoikiem. Niebo w gębie [emoji16]
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Wronka199
Tak jak u mnie. Ojciec mojej kolezanki powiedział ze bede miala corke i syna a ona zas 2 corki. U niej sie sprawidzilo 2 cudne coreczki ma zobaczymy jak u mnie będzie [emoji13][emoji13]Ja tam akurat w przesądy nie wierzę. A u mnie się to zmienia non stop hehe. Tak typowo ciążowo - raz słodkie raz kwaśne
Z ciekawości, jakie okna kupujecie? Nasze już wstawione od jakiegoś czasu, w razie czego mogę się dzielić opiniamiDobpra, uprasza się o zaprzestanie produkcji. Muszę po starszego do przedszkola jechać a potem na budowę bo na pomiar okien na przychac babka. Wrócę gdzieś za 3 godziny więc nie napiszcie zbyt dużo. Nie wiem czy mi sie uda podczytac coś w tym czasie a nie chce mieć potem miliona do nadrabiania
Gdzie ta aniaslu, ja już chcę to prywatne...
Musi być też prywatny wątek domowo-remontowo-budowlany
Wronka199
Tez planowalam budowę ale przerazily mnie koszty... A ze jestem w tym temacie osoba wybredna u marudna to koszta bylyby wieksze niz zalozyny kosztorys wiec odpuscilismy. Zycze wytrwałości [emoji4]Nim zaczęliśmy budować jeździliśmy na Bałkany - namiot, kuchenka benzynowa, zapas wody, i te klimaty, na dziko po Rumunii, Bułgarii, Chorwacji, Bośni... Jeszcze zostało trochę krajów do odwiedzenia, ale... Budowa, budowa, budowa,.....
Budujemy metodą gospodarczą, szczegóły jak już będzie prywatne forum...Tez planowalam budowę ale przerazily mnie koszty... A ze jestem w tym temacie osoba wybredna u marudna to koszta bylyby wieksze niz zalozyny kosztorys wiec odpuscilismy. Zycze wytrwałości [emoji4]
Margana
Wiesz co, jestem pewna, ze jak by byla dziewczynka to by traktowal ja jak ksiezniczke i uwielbial bardziej niz synka [emoji3]To zazdroszcze ze mu obojetne. Moj ma takie parcie, ze az mnie wkurzac zaczyna. Tzn wiadomo, jak bedzie dziewczynka to bedzie. Bedzie kochal, opiekowal sie itd. I sprubuje jeszcze raz [emoji23]
Ale SYN to juz cos superowego, meskiego. Boze jak taki pospolity samiec. Jak sie dowiem ze to rzeczywiscie chlopczyk, to mu powiem na zlosc ze dziewczynka i za jakis czas dopiero fajnie to przekaze.
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Wronka199
Jestem za [emoji1] zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy kupilismy z mezem mieszkanie u od jutra zaczynamy remonty ... Az sie boje!! Milion pomyslow na minute i co chwile zmiana koncepcji nie wiem jak mąż to wytrzymaZ ciekawości, jakie okna kupujecie? Nasze już wstawione od jakiegoś czasu, w razie czego mogę się dzielić opiniami
Gdzie ta aniaslu, ja już chcę to prywatne...
Musi być też prywatny wątek domowo-remontowo-budowlany
Podziel się: