reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Takie pytanie z innej beczki.. Od parę dni mam dużo więcej śluzu niż w 1 trymestrze - to normalne..? Przezroczysty, lepki, no taki normalny śluz... Ale ilość się zwiększyła, i nie wiem, czy mam się martwić, czy to normalne?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba normlane bo ja tez tak mam od kilku dni... Na poczatku mialam ciagle tzw " suchoty" a od kilku dni kisiel w majtkach [emoji13][emoji13][emoji13][emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też chcemy gdzieś wyjechać na ostatnie wczasy we dwoje :D Macie może pomysł gdzie? Oboje kochamy góry ale wiadomo, że nawet nad morskie oko nie wejde z moim ciśnieniem. A wyjazd planujemy jakoś wiosną więc będę już z brzuszkiem. Jakieś pomysły?

My raczej nigdzie nie jedziemy w tym roku. Musimy dom wykończyć, żeby do października się wyrobić i myśleć o przeprowadzce to lato spędzimy na budowie. Chyba że do Wrocławia do brata pojadę na 2-3 dni to dzieci miasta zaznają. [emoji16]

Kurde to mnie trochę zmartwilas bo myśmy planowali w grudniu jechać z synusiem do Polski a mamy 1180 km :szok: więc w jedna godzinę choćbysmy odrzutowcem polecieli to nie ma szans :D

A samolot?

My też chcemy gdzieś wyjechać na ostatnie wczasy we dwoje :D Macie może pomysł gdzie? Oboje kochamy góry ale wiadomo, że nawet nad morskie oko nie wejde z moim ciśnieniem. A wyjazd planujemy jakoś wiosną więc będę już z brzuszkiem. Jakieś pomysły?

Nad morzem będzie chyba zimno... mazury? bieszczady, świętokrzyskie?

A samolot?

Nad morzem będzie chyba zimno... mazury? bieszczady, świętokrzyskie?

No niby jest to jakaś opcja ale wózek wszystkie rzeczy itd jakoś ciężko to widzę:D zresztą po to też kupiliśmy kombika żebyśmy się spokojnie zmieścili:D no i później w Polsce niby w rodzinie sporo aut ale zawsze trzeba być od kogoś zależnym a tego nielubie :no: widziałam kiedyś takie foteliki w których można też dzieci normalnie położyć muszę to przemyśleć bo może taka opcja by była rozwiązaniem

reklama
Chyba normlane bo ja tez tak mam od kilku dni... Na poczatku mialam ciagle tzw " suchoty" a od kilku dni kisiel w majtkach [emoji13][emoji13][emoji13][emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :)
To znaczy, że chyba wszystko ok ;)

Ja kocham Bieszczady... Ale nie wiem, czy uda się pojechać... Może w kwietniu, ale też właśnie budowa, no i zależy jak ja się będę czuła, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry