reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nawet nie mów, kocham morze, mogłabym tam mieszkać i chodzić codziennie na spacery [emoji173]
Ja zawsze powtarzam ze powinnam sie urodzic w cieplych krajach... Uwielbiam lato! I bede troche ubolewac nad tym ze wszyscy beda nad morzem czy basenie a ja bede w szpitalu no ale dzidzia wazniejsza a lato jeszcze nie jedno przedemna...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze powtarzam ze powinnam sie urodzic w cieplych krajach... Uwielbiam lato! I bede troche ubolewac nad tym ze wszyscy beda nad morzem czy basenie a ja bede w szpitalu no ale dzidzia wazniejsza a lato jeszcze nie jedno przedemna...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie :) To tak jak ja, nie wiem czy np wyjazd w sierpniu byłby dobrym pomysłem co myślicie? Myślę nad takim urlopem tygodniowym.

No to domowa - naprawdę nie jest tucząca - jak nie będzie tłustego mięsa, zwykłego żółtego sera tylko mozarella i zamiast sosu na bazie majonezu będzie pomidorowy na bazie koncentratu pomidorowego, i sałatka do tego ;)
Można nawet zrobić tylko jedną dla zaspokojenia rządzy [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aż i ja nabrałam ochoty na pizze jak tak Was czytam :-D chyba zaraz zrobię :-D

Ja 2 dni temu ginki pytałam o podróż w marcu, Szkoda mi tych biletów do Nowego Jorku, ona powiedziała, że jeśli ciąża nadal będzie w tak wzorowym stanie jak teraz to czemu nie. Ale potem przypomniała sobie o tym moim ciśnieniu i zmieniła zdanie

Pewnie :) To tak jak ja, nie wiem czy np wyjazd w sierpniu byłby dobrym pomysłem co myślicie? Myślę nad takim urlopem tygodniowym.
My naszego starszaka wyślemy do moich rodziców żeby on się przez całe lato sam w domu nie męczył. Ma tam kuzyna o 2 tygodnie starszego i moją dużą rodzinkę, z którą będzie jeździł. Naturalnie do teściów też coś pójdzie. A co będzie po urodzeniu i kiedy, to dopiero od maleństwa będzie zależeć.

Matko dziewczyny ale produkujecie...poszłam obiad wstawić, dzieci do drzemki przygotować, a tu ponad 50 nowych postów...

U mnie brzuch już wielgachny, ale to spowodowane ciążą zaraz po ciąży. Ja osobiście na basen nie poszłabym w dwuczęściowym stroju, jakoś dziwnie bym się czuła. Ale widok innych brzuchatek mi nie przeszkadza:)

Co do ćwiczeń, chętnie bym poćwiczyła, ale przy moich szogunach ciężko znaleźć wolną chwilę...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry