reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nawet nie mów, kocham morze, mogłabym tam mieszkać i chodzić codziennie na spacery [emoji173]
Ja zawsze powtarzam ze powinnam sie urodzic w cieplych krajach... Uwielbiam lato! I bede troche ubolewac nad tym ze wszyscy beda nad morzem czy basenie a ja bede w szpitalu no ale dzidzia wazniejsza a lato jeszcze nie jedno przedemna...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze powtarzam ze powinnam sie urodzic w cieplych krajach... Uwielbiam lato! I bede troche ubolewac nad tym ze wszyscy beda nad morzem czy basenie a ja bede w szpitalu no ale dzidzia wazniejsza a lato jeszcze nie jedno przedemna...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie :) To tak jak ja, nie wiem czy np wyjazd w sierpniu byłby dobrym pomysłem co myślicie? Myślę nad takim urlopem tygodniowym.

No to domowa - naprawdę nie jest tucząca - jak nie będzie tłustego mięsa, zwykłego żółtego sera tylko mozarella i zamiast sosu na bazie majonezu będzie pomidorowy na bazie koncentratu pomidorowego, i sałatka do tego ;)
Można nawet zrobić tylko jedną dla zaspokojenia rządzy [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aż i ja nabrałam ochoty na pizze jak tak Was czytam :-D chyba zaraz zrobię :-D

Ja 2 dni temu ginki pytałam o podróż w marcu, Szkoda mi tych biletów do Nowego Jorku, ona powiedziała, że jeśli ciąża nadal będzie w tak wzorowym stanie jak teraz to czemu nie. Ale potem przypomniała sobie o tym moim ciśnieniu i zmieniła zdanie

Pewnie :) To tak jak ja, nie wiem czy np wyjazd w sierpniu byłby dobrym pomysłem co myślicie? Myślę nad takim urlopem tygodniowym.
My naszego starszaka wyślemy do moich rodziców żeby on się przez całe lato sam w domu nie męczył. Ma tam kuzyna o 2 tygodnie starszego i moją dużą rodzinkę, z którą będzie jeździł. Naturalnie do teściów też coś pójdzie. A co będzie po urodzeniu i kiedy, to dopiero od maleństwa będzie zależeć.

Matko dziewczyny ale produkujecie...poszłam obiad wstawić, dzieci do drzemki przygotować, a tu ponad 50 nowych postów...

U mnie brzuch już wielgachny, ale to spowodowane ciążą zaraz po ciąży. Ja osobiście na basen nie poszłabym w dwuczęściowym stroju, jakoś dziwnie bym się czuła. Ale widok innych brzuchatek mi nie przeszkadza:)

Co do ćwiczeń, chętnie bym poćwiczyła, ale przy moich szogunach ciężko znaleźć wolną chwilę...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry