reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@JustMe55 a wracajac do do mojek mamy to ona wiecznie narzeka ze za chuda jestem ale taka moja uroda nic nie poradze.
1515669855-4ef70fc2df3728bf-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Chudzina. Zazdroszcze ost raz tak wygladalam przed slubem [emoji1][emoji1][emoji1] juz planuje po porodzie wziac się za siebie oby sie tym razem udalo bo kazde podejście konczylo sie pizza. . silnej woli nie mam

reklama
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

A widzisz. To ciut łatwiej. Moje mają 4,5 i 2. Więc chwilę pobawią się sami ale często chcą mamę koło siebie żeby się poprzytulac poczytać i popatrz co zbudowałem

Jasne, na pewno :)

@olaaa7 szkoda zdrowia na przejmowanie się, serio :) Cieszysz się z ciąży, z brzuszka, więc go nie chowaj, jeśli wcale nie masz na to ochoty :) Może też jak będzie taki widoczny to biegające dzieciaki nie wpadną na Ciebie przypadkiem, więc są plusy :)

Chudzina. Zazdroszcze ost raz tak wygladalam przed slubem [emoji1][emoji1][emoji1] juz planuje po porodzie wziac się za siebie oby sie tym razem udalo bo kazde podejście konczylo sie pizza. . silnej woli nie mam

Dzieki, motywacja to podstawa. Ja jak cwiczylam to dzieciaki razem ze mna. Frajde mialy taka ze szok tym bardziej ze kupilam program na pleya i robili rywalizacje kto wiecej kcl spali.

Capture+_2018-01-11-12-28-08.png

Idealny!! Spodenkowe gatki w sam raz gdy tylek wiekszy bedzie

Załączniki

• Capture+_2018-01-11-12-28-08.png
    Capture+_2018-01-11-12-28-08.png
    175,2 KB · Wyświetleń: 200
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

Jeżeli ciąża nie jest zagrożona to śmiało można ćwiczyć, ja przed ciążą ćwiczyłam z Anką Dziedzic i teraz też zamierzam z nią ćwiczyć bo ona właśnie ma pełno filmików z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży, głównie zajmuje się kobietami w ciąży więc ja ją polecam :)

Na uda mozna. Przysiady czy wykroki. Lewandowska ma plyte wiec moze zakupie i cos pocwicze. Mam spore uda i tendencje do zylakow wiec wskazany ruch. I najlepiej duzooo spacerów

Ale pizza nie zawsze musi być zła ;)
Myśmy jedli przedwczoraj - cienkie domowe ciasto drożdżowe na mące razowej, sos pomidorowy - bardzo zdrowy, warzywa, i mozarella - dlaczego by sobie tego odmawiać?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry