reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@JustMe55 a wracajac do do mojek mamy to ona wiecznie narzeka ze za chuda jestem ale taka moja uroda nic nie poradze.
1515669855-4ef70fc2df3728bf-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Chudzina. Zazdroszcze ost raz tak wygladalam przed slubem [emoji1][emoji1][emoji1] juz planuje po porodzie wziac się za siebie oby sie tym razem udalo bo kazde podejście konczylo sie pizza. . silnej woli nie mam

reklama
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

A widzisz. To ciut łatwiej. Moje mają 4,5 i 2. Więc chwilę pobawią się sami ale często chcą mamę koło siebie żeby się poprzytulac poczytać i popatrz co zbudowałem

Jasne, na pewno :)

@olaaa7 szkoda zdrowia na przejmowanie się, serio :) Cieszysz się z ciąży, z brzuszka, więc go nie chowaj, jeśli wcale nie masz na to ochoty :) Może też jak będzie taki widoczny to biegające dzieciaki nie wpadną na Ciebie przypadkiem, więc są plusy :)

Chudzina. Zazdroszcze ost raz tak wygladalam przed slubem [emoji1][emoji1][emoji1] juz planuje po porodzie wziac się za siebie oby sie tym razem udalo bo kazde podejście konczylo sie pizza. . silnej woli nie mam

Dzieki, motywacja to podstawa. Ja jak cwiczylam to dzieciaki razem ze mna. Frajde mialy taka ze szok tym bardziej ze kupilam program na pleya i robili rywalizacje kto wiecej kcl spali.

Capture+_2018-01-11-12-28-08.png

Idealny!! Spodenkowe gatki w sam raz gdy tylek wiekszy bedzie

Załączniki

• Capture+_2018-01-11-12-28-08.png
    Capture+_2018-01-11-12-28-08.png
    175,2 KB · Wyświetleń: 197
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

Jeżeli ciąża nie jest zagrożona to śmiało można ćwiczyć, ja przed ciążą ćwiczyłam z Anką Dziedzic i teraz też zamierzam z nią ćwiczyć bo ona właśnie ma pełno filmików z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży, głównie zajmuje się kobietami w ciąży więc ja ją polecam :)

Na uda mozna. Przysiady czy wykroki. Lewandowska ma plyte wiec moze zakupie i cos pocwicze. Mam spore uda i tendencje do zylakow wiec wskazany ruch. I najlepiej duzooo spacerów

Ale pizza nie zawsze musi być zła ;)
Myśmy jedli przedwczoraj - cienkie domowe ciasto drożdżowe na mące razowej, sos pomidorowy - bardzo zdrowy, warzywa, i mozarella - dlaczego by sobie tego odmawiać?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry