reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale pizza nie zawsze musi być zła ;)
Myśmy jedli przedwczoraj - cienkie domowe ciasto drożdżowe na mące razowej, sos pomidorowy - bardzo zdrowy, warzywa, i mozarella - dlaczego by sobie tego odmawiać?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wlasnie mi zrobilas ochote na pizze! Wstydz sie!![emoji13] [emoji13] ja uwielbiam jesc u to mnie gubi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

Ja też tak miałam... Po ciąży wrócimy do formy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wlasnie mi zrobilas ochote na pizze! Wstydz sie!![emoji13] [emoji13] ja uwielbiam jesc u to mnie gubi

Ja też lubię jeść :D
Ale to nie chodzi o to, żeby nie jeść, tylko żeby zwracać uwagę na to, co się je :)
Od kilku lat jem dużo więcej niż zanim schudłam (parę razy więcej...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na uda mozna. Przysiady czy wykroki. Lewandowska ma plyte wiec moze zakupie i cos pocwicze. Mam spore uda i tendencje do zylakow wiec wskazany ruch. I najlepiej duzooo spacerów

Ja właśnie uwielbiam spacery i w szczególności chodzić z kijkami więc jak tylko nie leje to minimum godzina spaceru po plaży czy lesie musi być :)

Ja właśnie uwielbiam spacery i w szczególności chodzić z kijkami więc jak tylko nie leje to minimum godzina spaceru po plaży czy lesie musi być :)
Mieszkasz nad morzem? Jakbym miala plaze tez bym spacerowala [emoji13] nie lubie sama a mojego ciezko wyciagnac na spacer

@olaaa7 niestosownie na basenie byś wyglądala jak byś byla nago :D Dopóki masz zakryte piersi i miejsce którym planuje z Ciebie wyjść dzieckojest ok :) Dlaczego miałoby to być niestosowne? Kobiety nie będące w ciąży mogą chodzić w 2 częściowych a w ciąży już nie bo brzuch odkryty a w nim gołe dziecko czy jak? :D

reklama
A dopiero co wczoraj M mówił, że zjadłby pizzę [emoji14] Jednak on biedaczek nie może bo uparł się, że musi schudnąć.
No to domowa - naprawdę nie jest tucząca - jak nie będzie tłustego mięsa, zwykłego żółtego sera tylko mozarella i zamiast sosu na bazie majonezu będzie pomidorowy na bazie koncentratu pomidorowego, i sałatka do tego ;)
Można nawet zrobić tylko jedną dla zaspokojenia rządzy [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry