reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale pizza nie zawsze musi być zła ;)
Myśmy jedli przedwczoraj - cienkie domowe ciasto drożdżowe na mące razowej, sos pomidorowy - bardzo zdrowy, warzywa, i mozarella - dlaczego by sobie tego odmawiać?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wlasnie mi zrobilas ochote na pizze! Wstydz sie!![emoji13] [emoji13] ja uwielbiam jesc u to mnie gubi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie dziewczyny jak to jest z cwiczeniami w 2 trymestrze? Na lato mialam pieknie wyciwiczony brZuch,zarys miesni(niestety juz go nie mam) do tego lepszy tylek i uda a teraz co flaczki na udach. Chcialabym popracowac chocby nad udami ale nie wiem czy mozna.

Ja też tak miałam... Po ciąży wrócimy do formy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wlasnie mi zrobilas ochote na pizze! Wstydz sie!![emoji13] [emoji13] ja uwielbiam jesc u to mnie gubi

Ja też lubię jeść :D
Ale to nie chodzi o to, żeby nie jeść, tylko żeby zwracać uwagę na to, co się je :)
Od kilku lat jem dużo więcej niż zanim schudłam (parę razy więcej...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na uda mozna. Przysiady czy wykroki. Lewandowska ma plyte wiec moze zakupie i cos pocwicze. Mam spore uda i tendencje do zylakow wiec wskazany ruch. I najlepiej duzooo spacerów

Ja właśnie uwielbiam spacery i w szczególności chodzić z kijkami więc jak tylko nie leje to minimum godzina spaceru po plaży czy lesie musi być :)

Ja właśnie uwielbiam spacery i w szczególności chodzić z kijkami więc jak tylko nie leje to minimum godzina spaceru po plaży czy lesie musi być :)
Mieszkasz nad morzem? Jakbym miala plaze tez bym spacerowala [emoji13] nie lubie sama a mojego ciezko wyciagnac na spacer

@olaaa7 niestosownie na basenie byś wyglądala jak byś byla nago :D Dopóki masz zakryte piersi i miejsce którym planuje z Ciebie wyjść dzieckojest ok :) Dlaczego miałoby to być niestosowne? Kobiety nie będące w ciąży mogą chodzić w 2 częściowych a w ciąży już nie bo brzuch odkryty a w nim gołe dziecko czy jak? :D

reklama
A dopiero co wczoraj M mówił, że zjadłby pizzę [emoji14] Jednak on biedaczek nie może bo uparł się, że musi schudnąć.
No to domowa - naprawdę nie jest tucząca - jak nie będzie tłustego mięsa, zwykłego żółtego sera tylko mozarella i zamiast sosu na bazie majonezu będzie pomidorowy na bazie koncentratu pomidorowego, i sałatka do tego ;)
Można nawet zrobić tylko jedną dla zaspokojenia rządzy [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry