reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziecko to sobie weźmie "egoistycznie" to czego potrzebuje, tylko żebyś ty potem nie miała mega niedoborów.

Gang lipcówek :D

Może masz za mało VIT D? Ja od 2 lat biorę w zimie dawke 1000 i naprawdę czuję różnicę, nawet mając niskie ciśnienie albo tak jak teraz, będąc w ciąży. Dodaje energii.
Jem rosadnie,poza tym taka moja uroda i juz. Witaminy biore warzywa owoce jem wiec nie ma tragedii. Pozatym jakis czas temu pokazywalam dziewczyna jaki mialam brzuch z najmlodszym,niewielki ale w poprzednich tez taki mialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła :) Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem? :)
Dokładnie! Jak dobrze się czujesz w dwoczesciowym, to ciążowy brzuszek nie jest moim zdaniem żadnym przeciwskazaniem :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła :) Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem? :)
W sumie nie powinnam mieć problemu tylko nie chciałabym razić w oczy innych, ludzie są jednak różni a jakby ktoś miał mi zwrócić uwagę, że wyglądam niestosownie to pewnie bym znowu przeżyła.

W sumie nie powinnam mieć problemu tylko nie chciałabym razić w oczy innych, ludzie są jednak różni a jakby ktoś miał mi zwrócić uwagę, że wyglądam niestosownie to pewnie bym znowu przeżyła.
Na kretynów nie ma rady, są tacy, którzy wykorzystają każdą okazję do zaczepki, więc nie warto się nimi przejmować :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry