reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a jaki kostium na basen? Bikini czy normalny jednoczęściowy? Nie wiem czy dobrze będzie odbierane paradowanie z takim odkrytym brzuszkiem

reklama
To zazdroszczę. Jak ja wracałam to mnie dzieci oblepialy. A mało kulturalne jest siedzenie z nosem w tel i zabawa przy okazji. Więc często dopiero koło 22 miałam czas wejsc. Ale nim przeczytałam te 400 postów to już po północy było i zasypiałam

Ja pracuję do 17, więc duuuużo czasu, potem do 21 mam czas dla syna, ale jak czyta albo ma coś do zrobienia to czasami zerkam na forum no i wieczorem czytam przeważnie:) Chociaż fakt, czasami niezłe ilości są.... :)

Ha ha no dziewczyna która poleciła leginsy powinna dostać jakąś prowizję od sprzedawcy :)

Racja :D w ogóle powinna być jakaś żniżka na hasło lipcówki2018 :D Ja nie czuję się dobrze w legginsach jakoś, póki co wciąż dobre są jeansy, więc noszę :)

Dziewczyny a jaki kostium na basen? Bikini czy normalny jednoczęściowy? Nie wiem czy dobrze będzie odbierane paradowanie z takim odkrytym brzuszkiem

Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła :) Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem? :)

Ja pracuję do 17, więc duuuużo czasu, potem do 21 mam czas dla syna, ale jak czyta albo ma coś do zrobienia to czasami zerkam na forum no i wieczorem czytam przeważnie:) Chociaż fakt, czasami niezłe ilości są.... :)

Racja :D w ogóle powinna być jakaś żniżka na hasło lipcówki2018 :D Ja nie czuję się dobrze w legginsach jakoś, póki co wciąż dobre są jeansy, więc noszę :)
A w jakim wieku masz syna?

Cos ty zbieram sie zbieram i jakos nie moge. Nie to ze sie boje czy cos poprostu nie lubie zbednego gadania. Nie tyle co tesciowej co tescia.Ale mysle ze na dniach sie przelamie i zdradze swoj sekret. Najlepsze jest to ze D bratowa taka znachorka i zawsze 1 zauwazala ze ktoras w ciazy a teraz nic a nic nie zauwazyla. Ale mysle ze tesciowa cos podwjrzewa,lub druga bratowa D wygadala bo robia tescie rocznice 22 kwietnia. I jak rozmawialysmy to tesciowa nagle wypalila ze jak wszystko bedzie dobrze to Monika napewno mi pomoze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie lubie zbednego gadania a im czlowiek mniej wie tym dluzej zyje jak to mawiaja, wiec lepiej dla tesciow [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardzo lubię pływać.. Basen mam 10,5km od domu, przed ciążą na niego biegałam, ale boję się, że nawet jak już będę mogła, to basen z nadżerką może być słabym pomysłem :(

Ja piszę na telefonie - laptop mi nie wygodnie, bo na brzuchu nie powinnam go kłaść bo za ciężki, a na boku mi niewygodnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja to bym się wstydziła chodzić z takim bebzolem na wierzchu :D Więc jak już się zdecyduję pójść to najpierw się zaopatrzę w jednoczęściowy :D
Albo worek na kartofle [emoji1][emoji1][emoji1] tez chce jednocZęściowy ale musi byc bardzo elastyczny bo nie wiadomo do jakich rozm urosne

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry