reklama
To zazdroszczę. Jak ja wracałam to mnie dzieci oblepialy. A mało kulturalne jest siedzenie z nosem w tel i zabawa przy okazji. Więc często dopiero koło 22 miałam czas wejsc. Ale nim przeczytałam te 400 postów to już po północy było i zasypiałam
Ja pracuję do 17, więc duuuużo czasu, potem do 21 mam czas dla syna, ale jak czyta albo ma coś do zrobienia to czasami zerkam na forum no i wieczorem czytam przeważnie Chociaż fakt, czasami niezłe ilości są....
Ha ha no dziewczyna która poleciła leginsy powinna dostać jakąś prowizję od sprzedawcy
Racja w ogóle powinna być jakaś żniżka na hasło lipcówki2018 Ja nie czuję się dobrze w legginsach jakoś, póki co wciąż dobre są jeansy, więc noszę
madzia0902
Fanka BB :)
Ja to bym się wstydziła chodzić z takim bebzolem na wierzchu Więc jak już się zdecyduję pójść to najpierw się zaopatrzę w jednoczęściowyDziewczyny a jaki kostium na basen? Bikini czy normalny jednoczęściowy? Nie wiem czy dobrze będzie odbierane paradowanie z takim odkrytym brzuszkiem
Dziewczyny a jaki kostium na basen? Bikini czy normalny jednoczęściowy? Nie wiem czy dobrze będzie odbierane paradowanie z takim odkrytym brzuszkiem
Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem?
A w jakim wieku masz syna?Ja pracuję do 17, więc duuuużo czasu, potem do 21 mam czas dla syna, ale jak czyta albo ma coś do zrobienia to czasami zerkam na forum no i wieczorem czytam przeważnie Chociaż fakt, czasami niezłe ilości są....
Racja w ogóle powinna być jakaś żniżka na hasło lipcówki2018 Ja nie czuję się dobrze w legginsach jakoś, póki co wciąż dobre są jeansy, więc noszę
gochagosiaczek
Ja tez nie lubie zbednego gadania a im czlowiek mniej wie tym dluzej zyje jak to mawiaja, wiec lepiej dla tesciow [emoji14]Cos ty zbieram sie zbieram i jakos nie moge. Nie to ze sie boje czy cos poprostu nie lubie zbednego gadania. Nie tyle co tesciowej co tescia.Ale mysle ze na dniach sie przelamie i zdradze swoj sekret. Najlepsze jest to ze D bratowa taka znachorka i zawsze 1 zauwazala ze ktoras w ciazy a teraz nic a nic nie zauwazyla. Ale mysle ze tesciowa cos podwjrzewa,lub druga bratowa D wygadala bo robia tescie rocznice 22 kwietnia. I jak rozmawialysmy to tesciowa nagle wypalila ze jak wszystko bedzie dobrze to Monika napewno mi pomoze.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bardzo lubię pływać.. Basen mam 10,5km od domu, przed ciążą na niego biegałam, ale boję się, że nawet jak już będę mogła, to basen z nadżerką może być słabym pomysłem
Ja piszę na telefonie - laptop mi nie wygodnie, bo na brzuchu nie powinnam go kłaść bo za ciężki, a na boku mi niewygodnie...
Ja piszę na telefonie - laptop mi nie wygodnie, bo na brzuchu nie powinnam go kłaść bo za ciężki, a na boku mi niewygodnie...
Wronka199
Albo worek na kartofle [emoji1][emoji1][emoji1] tez chce jednocZęściowy ale musi byc bardzo elastyczny bo nie wiadomo do jakich rozm urosneJa to bym się wstydziła chodzić z takim bebzolem na wierzchu Więc jak już się zdecyduję pójść to najpierw się zaopatrzę w jednoczęściowy
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
gochagosiaczek
A pisz ze po prostu z nami i do nas bo jestes przyjeta goraco [emoji8] [emoji8] [emoji8]Bo później dołączyłas i wtedy trudniej się wbić w towarzystwo. Ale jak zaczniesz pisać i pisać to się wprawisz.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: