To zazdroszczę. Jak ja wracałam to mnie dzieci oblepialy. A mało kulturalne jest siedzenie z nosem w tel i zabawa przy okazji. Więc często dopiero koło 22 miałam czas wejsc. Ale nim przeczytałam te 400 postów to już po północy było i zasypiałam@gochagosiaczek, kurierzy to jest inny stan umysłu. Nie chcę nikogo obrazić, uogólniając, ale ja trafiałam w 90% na kretynów i w dodatku chamskich i bucowatych.
Aż tak?? Mega szacun tym bardziej!
Ja jestem w ostatniej grupie, ale lubię tu pisać, więc ogarniam w miarę na bieżąco![]()
reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Na skrzywienie kregoslupa cwiczenia tez dobre nie wszystkie co prawda ale sa takie ktore pomagają. Tez mam krzywy... Po ost rtg lekarz stwierdzil ze mam skrzywienie jak 50latki takze nie wesolo..Ja chodze na basen i na grote solna,bo lekarz pozwolil i w sumie pomaga mi to na gardlo i zatoki. Mam mega skrzywienie kregoslupa wiec narazie zwykle cwiczenia chyba odpadaja, ale basen jak najbardziej i lepiej mi po nim.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Mam to samo, męczę się strasznie szybko, nawet idąc chodnikiem pod lekką górkę ale taką na prawdę lekką, której prawie nie widać cała jestem zasapana i zdyszana, masakra jakaś, aż strach co będzie dalejJa jakoś basen omijam zawsze dostaje jakaś infekcje i boje się ze teraz w ciazy znów złapie i będę się męczyć
Ja ogólnie musze cis zrobić z sobą bo wazę 57 kg wiec nie dużo a czyje się jak dynia nie mam siły energi szybko się mecze
![]()
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Karla88
Moze za malo witamin?? Wyniki masz dobre? Moze anemia?? Jesli chodzi o infekcje to tez mnie czesto łapią ale zawsze mam ppd reka clotrimazolum dopochwowe kilka tabl i przechodzi takze polecam a w ciazy tez mozna uzywac
Właśnie wyniki książkowe mam wszystko w normie a jednak basen tak na mnie działa od razu jakiś grxyb[emoji58]
![16udyx8di9hvrs5t.png](https://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8di9hvrs5t.png)
Agatka29
Ha ha no dziewczyna która poleciła leginsy powinna dostać jakąś prowizję od sprzedawcyZaraz wszystkie będziemy chodzić w jednych gaciach haha
olaaa7
Ja mam basem zaraz koło domu, może z 300 m oddalony niestety woda zimna i jakoś mnie tam nie ciągnie.Ja chodze na basen i na grote solna,bo lekarz pozwolil i w sumie pomaga mi to na gardlo i zatoki. Mam mega skrzywienie kregoslupa wiec narazie zwykle cwiczenia chyba odpadaja, ale basen jak najbardziej i lepiej mi po nim.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Cos ty spadek jest normalny bo metabolizm jest wiekszy. Znowu moja mama ciagle mi gada ze dziecko nie rosnie bo nie tyje i nic po mnie nie widac ze ja jhz na tym etapie ciazy. A ja do niej ze ma skleroze i nie pamieta jakie mialam brzuszki w poprzednich ciazach.
Dziecko to sobie weźmie "egoistycznie" to czego potrzebuje, tylko żebyś ty potem nie miała mega niedoborów.
Zaraz wszystkie będziemy chodzić w jednych gaciach haha
Gang lipcówek
Ja jakoś basen omijam zawsze dostaje jakaś infekcje i boje się ze teraz w ciazy znów złapie i będę się męczyć
Ja ogólnie musze cis zrobić z sobą bo wazę 57 kg wiec nie dużo a czyje się jak dynia nie mam siły energi szybko się mecze
![]()
Może masz za mało VIT D? Ja od 2 lat biorę w zimie dawke 1000 i naprawdę czuję różnicę, nawet mając niskie ciśnienie albo tak jak teraz, będąc w ciąży. Dodaje energii.
olaaa7
Haha żebyś wiedziałaGang lipcówek![]()
Wronka199
Tez tak zawsze mialam ze wracalam z jakims syfem do domu to chyba zalezy od basenu... Co prawda ost raz na basenie bylam chyba 10 lat temu ( nie licząc otwartego) wiec troche sie krepujeWłaśnie wyniki książkowe mam wszystko w normie a jednak basen tak na mnie działa od razu jakiś grxyb[emoji58]
![]()
reklama
Danutka1234
Zaangażowana w BB
U mnie to zależne od dostępu do kompa. Bo mąż informatyk, a i dziecko też już stracone. Jak mąż w domu i siedzi na swoim kompie to mnie syn podsiada na moim lapku mimo że ma już w pokoju jeden z naszych starych laptopów. Po za tym goście czasami się poschodzą pograć w planszówki, rpg i koledzy syna. A czasami trzeba się od komputera oderwaćBardzo łatwo poznać czy któraś jest w pierwszej czy kolejnej ciąży po aktywności. Te bo są w pierwszej są dużo bardziej aktywne bo z reguły mają więcej czasu. Czasem te co są już mami ale dzieci są starsze też się sporo udzielają. Mniej są aktywne te co pracują, te co są w domu z małym dzieckiem i te co pracują a po pracy ogarniają jeszcze dzieci.
Podziel się: