reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A i miałam Wam napisać dzwoniłam dziś do mojego ginekologa i powiedział, że 153u na minutę to tak jak być powinno :) (a mówiłam, że nie ruszał ) i dopytywalam czy to nie za dużo ani nie za malo

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?

Jutro dokładnie 12 tc, a za tydzień 17. 01. mam usg. W pracy dzisiaj byłam zwolnienie oddać. Jak tam dziewczyny za plecami jedna na drugą kręcą i obgadują. Mam spokój na 2 lata od tego na szczęście. :)
U mnie też tak jest niestety. Niby koleżanki a za plecami dam sobie głowę uciąć, że obgadują. Nie akceptują mojego M, bo jego była żona pracowała razem ze mną w tym samym ośrodku no i oczywiście zrobiła mu "reklamę" bo to on ją zostawił. No ale cóż niech sobie gadają co chcą, wcale mnie to nie obchodzi i sama wiem lepiej jaki on jest tylko wkurza mnie, że ludzie, którzy nie znają osobiście M mają czelność prawić mi morały i dawać złote rady :crazy:

Pewnie, wszystko mi jedno co będzie :) A drugie już po cichu planujemy :p Może już zaczniemy starania pod koniec grudnia tego roku bo M marzy się drugie dziecko do 40stki :p A jak nie to zaczniemy działać w grudniu przyszłego roku (chcielibyśmy, żeby drugie dziecko urodziło się we wrześniu bo M ma urodziny we wrześniu, a skoro pierwsze będzie miało urodziny w tym samym miesiącu co ja to niech on też coś z tego ma :-D)
A ja tak po tych mdłościach co mam teraz to stwierdzam, że więcej dzieci nie i takie myśli kurcze po co ja zaszłam jak tak cierpię. Ale jak pomyśle że zaraz będzie maluch na świecie to się cieszę. :)

No kochana my Mateusza zmajstrowalismy w sylwestra hihi. I powiem ci ze fajnie jest miec dzieciaki z mala roznica. Miedzy corka a synem jest 11mc roznycy. Razem chodza do klasy,sa jak blizniaki nawet nauczyciele sie pytali czy sa blizniakami.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę, chociaż zawsze byłam przekonana, że chciałabym, żeby między dziećmi była większa różnica wieku, tak żeby jedno było już trochę odchowane, powiedzmy 2 lata i dopiero wtedy starać się o drugie, jednak życie poukładał się inaczej a lata lecą, jakbym miała 20 parę lat to bym może tak zrobiła ale teraz jak urodzę mając 31 lat to nie chciałabym czekać kolejnych lat z drugim.

Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?
Kochana jest na forum temat o mamach z nerwica moga byc dla ciebie dobra grupa wsparcia. 1 ciaza zawsze jest pelna obaw i niepewnosci. Ale dasz rade .trzymam kciki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też spodziewam się pierwszego dziecka :) Nie martw się, na pewno dasz radę :)

Do góry