reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A i miałam Wam napisać dzwoniłam dziś do mojego ginekologa i powiedział, że 153u na minutę to tak jak być powinno :) (a mówiłam, że nie ruszał ) i dopytywalam czy to nie za dużo ani nie za malo

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?

Jutro dokładnie 12 tc, a za tydzień 17. 01. mam usg. W pracy dzisiaj byłam zwolnienie oddać. Jak tam dziewczyny za plecami jedna na drugą kręcą i obgadują. Mam spokój na 2 lata od tego na szczęście. :)
U mnie też tak jest niestety. Niby koleżanki a za plecami dam sobie głowę uciąć, że obgadują. Nie akceptują mojego M, bo jego była żona pracowała razem ze mną w tym samym ośrodku no i oczywiście zrobiła mu "reklamę" bo to on ją zostawił. No ale cóż niech sobie gadają co chcą, wcale mnie to nie obchodzi i sama wiem lepiej jaki on jest tylko wkurza mnie, że ludzie, którzy nie znają osobiście M mają czelność prawić mi morały i dawać złote rady :crazy:

Pewnie, wszystko mi jedno co będzie :) A drugie już po cichu planujemy :p Może już zaczniemy starania pod koniec grudnia tego roku bo M marzy się drugie dziecko do 40stki :p A jak nie to zaczniemy działać w grudniu przyszłego roku (chcielibyśmy, żeby drugie dziecko urodziło się we wrześniu bo M ma urodziny we wrześniu, a skoro pierwsze będzie miało urodziny w tym samym miesiącu co ja to niech on też coś z tego ma :-D)
A ja tak po tych mdłościach co mam teraz to stwierdzam, że więcej dzieci nie i takie myśli kurcze po co ja zaszłam jak tak cierpię. Ale jak pomyśle że zaraz będzie maluch na świecie to się cieszę. :)

No kochana my Mateusza zmajstrowalismy w sylwestra hihi. I powiem ci ze fajnie jest miec dzieciaki z mala roznica. Miedzy corka a synem jest 11mc roznycy. Razem chodza do klasy,sa jak blizniaki nawet nauczyciele sie pytali czy sa blizniakami.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę, chociaż zawsze byłam przekonana, że chciałabym, żeby między dziećmi była większa różnica wieku, tak żeby jedno było już trochę odchowane, powiedzmy 2 lata i dopiero wtedy starać się o drugie, jednak życie poukładał się inaczej a lata lecą, jakbym miała 20 parę lat to bym może tak zrobiła ale teraz jak urodzę mając 31 lat to nie chciałabym czekać kolejnych lat z drugim.

Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?
Kochana jest na forum temat o mamach z nerwica moga byc dla ciebie dobra grupa wsparcia. 1 ciaza zawsze jest pelna obaw i niepewnosci. Ale dasz rade .trzymam kciki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też spodziewam się pierwszego dziecka :) Nie martw się, na pewno dasz radę :)

Do góry