reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale produkujecie! Za mną też chodzi zupka chińska z vifona [emoji14] chyba jutro się zaopatrzę :D Dziś popołudniu poczyniłam gacioszki dla dzidzi, na co mój M stwierdził, że mają za wąskie nogawki :szok: Sama nie wiem co myśleć, jakiej powinny być szerokości?
Zobacz załącznik 834967
Wybaczcie jakoś fotki ale marne warunki oświetleniowe, w realu są jasno melanżowo szare ze ściągaczem neonowo zielonym.
Wow super!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny, poszaleliśmy dziś w smyku i mam np. 8 par bodziaków z długim rękawem rozmiar 56. Myślicie ze na ten rozmiar wystarczy? po ile sztuk kupowac wszystko w danym rozmiarze? Jestem kompletnie zielona
Mysle, ze z dl.rekawem starczy [emoji5] Dawaj foty!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kinia! Kochana Ty to chyba osiwiejesz... A drugi trymestr miał być taki wspaniały a tu co chwila coś, chyba więcej niż w pierwszym...

Ja zerknelam do karty ciąży o w 8tc bilo 143, a teraz w 12 176. Maluch nie spał, ale to i tak wysokie :( Zas stres do prenatalnych 17 stycznia...

p19uqqmzxqi22hcj.png

Kinia! Kochana Ty to chyba osiwiejesz... A drugi trymestr miał być taki wspaniały a tu co chwila coś, chyba więcej niż w pierwszym...
Żebyś wiedziała ile ja już mam siwych włosów ☺️ naprawdę. Jeszcze na wierzchu tak nie widać całe szczęście bo mam sporo włosów ale pod spodem sama siwizna

Kinga nie stresuj się jesteś silna a twoje dzieci to bohaterowie [emoji1377] jutro zadzwon z rana do giną napewno będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nagini84 nie denerwuj się, jestem w tym samym dniu ciąży, jak byłam ostatnio u gina moja kruszyna miała tętno 174 i gin mówil że w normie, górna granica ale dalej norma, na prenatalnych będzie niższe.

Do góry