reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale produkujecie! Za mną też chodzi zupka chińska z vifona [emoji14] chyba jutro się zaopatrzę :D Dziś popołudniu poczyniłam gacioszki dla dzidzi, na co mój M stwierdził, że mają za wąskie nogawki :szok: Sama nie wiem co myśleć, jakiej powinny być szerokości?
Zobacz załącznik 834967
Wybaczcie jakoś fotki ale marne warunki oświetleniowe, w realu są jasno melanżowo szare ze ściągaczem neonowo zielonym.
Wow super!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny, poszaleliśmy dziś w smyku i mam np. 8 par bodziaków z długim rękawem rozmiar 56. Myślicie ze na ten rozmiar wystarczy? po ile sztuk kupowac wszystko w danym rozmiarze? Jestem kompletnie zielona
Mysle, ze z dl.rekawem starczy [emoji5] Dawaj foty!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kinia! Kochana Ty to chyba osiwiejesz... A drugi trymestr miał być taki wspaniały a tu co chwila coś, chyba więcej niż w pierwszym...

Ja zerknelam do karty ciąży o w 8tc bilo 143, a teraz w 12 176. Maluch nie spał, ale to i tak wysokie :( Zas stres do prenatalnych 17 stycznia...

p19uqqmzxqi22hcj.png

Kinia! Kochana Ty to chyba osiwiejesz... A drugi trymestr miał być taki wspaniały a tu co chwila coś, chyba więcej niż w pierwszym...
Żebyś wiedziała ile ja już mam siwych włosów ☺️ naprawdę. Jeszcze na wierzchu tak nie widać całe szczęście bo mam sporo włosów ale pod spodem sama siwizna

Kinga nie stresuj się jesteś silna a twoje dzieci to bohaterowie [emoji1377] jutro zadzwon z rana do giną napewno będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nagini84 nie denerwuj się, jestem w tym samym dniu ciąży, jak byłam ostatnio u gina moja kruszyna miała tętno 174 i gin mówil że w normie, górna granica ale dalej norma, na prenatalnych będzie niższe.

Do góry