@Jola92 poważne zakupy! Nie przepadam za smykiem w kwestii ubranek szczerze mówiąc, ale patrząc na Twoje zakupy jednak zajrzę No i myślę że 8 z długim wystarczy, jednak mam nadzieję że nie będzie za zimno I pewnie najlpiej będzie ubeirać dzieci na cebulkę.
A! Dziewczyny kupujące ciuszki po raz pierwszy- zwracajcie uwagę żeby nie miały zapieć na plecach. Często są śliczne bodziaki a napy na pleckach. Plus pamiętajcie że jak kupujecie coś z kapturem, to dziecko będzie na tym leżało, albo ļędzie musiało mieć ten kaptur na główce- więc za dużo takich rzeczy się nie przyda....
Głupi ma szczęście czasami wizyta kontrolna, wszystko ok więcej za tydz na genetycznych się dowiem .
Poczekaj.. mascarpone i musztarda..? Mascarpone jest słodkie....
Hahahahaahh I w dodatku wszystkie fotki czarno białe, bez sensu, nie?
pocieszasz mnie że nie tylko mnie nachodzi zaćmienie..
Ja też! Dokładnie! I w dodatku (tzn zapewne przez ciśnienie) ciągle mi też zimno... też tak masz?
Ja biorę folian, kwasy OMEGA też solgara i tardyfenol bo mam słabą morfologię. A i vit D. Jak czytałam skład tabletek dla ciężarnych to nic innego tam specjalnie nie ma
Jakieś pulpety mięsne? Ja ostatnio piekłam pulpety zamiast obsmażać, bo M. nie może teraz smażonego. Zapieklam z sosem pomidorowym. Wyszły super dobre.
A! Dziewczyny kupujące ciuszki po raz pierwszy- zwracajcie uwagę żeby nie miały zapieć na plecach. Często są śliczne bodziaki a napy na pleckach. Plus pamiętajcie że jak kupujecie coś z kapturem, to dziecko będzie na tym leżało, albo ļędzie musiało mieć ten kaptur na główce- więc za dużo takich rzeczy się nie przyda....
Ojej to to zacmienie ciazowe [emoji6] Ale mialas szczescie, ze sie miejsce zwolnilo [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Głupi ma szczęście czasami wizyta kontrolna, wszystko ok więcej za tydz na genetycznych się dowiem .
Poszłam sobie zrobić kanapki z mascarpone, musztardą pomidorem/ogórkiem (jedna taka druga taka) i cebulą, a jak wróciłam, to znowu miałam tyle do nadrobienia.. Dobrze że jem w łóżku, bo jakbym jeszcze na spokojnie zjadła to pewnie byliby parę stron więcej
Poczekaj.. mascarpone i musztarda..? Mascarpone jest słodkie....
Już nadrobiłam Moje odmóżdżenie mnie szokuje, wstawiłam fotkę brzucha w wątku ze zdjęciami usg i zastanawiałam się dlaczego tak mało jest waszych zdjęć masakra
Hahahahaahh I w dodatku wszystkie fotki czarno białe, bez sensu, nie?
pocieszasz mnie że nie tylko mnie nachodzi zaćmienie..
Ja mam niskie jakbym umarła [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też! Dokładnie! I w dodatku (tzn zapewne przez ciśnienie) ciągle mi też zimno... też tak masz?
Bierzecie jakieś suplementy lub witaminki czy tylko kwas foliowy?? Mozecie cos polecic? Do tej pory bralam femibion przy 1 trymestrze ale nigdzie nie moge znalezc na 2 trymestr. Nie maja w hurtowniach
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę folian, kwasy OMEGA też solgara i tardyfenol bo mam słabą morfologię. A i vit D. Jak czytałam skład tabletek dla ciężarnych to nic innego tam specjalnie nie ma
Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.
Jakieś pulpety mięsne? Ja ostatnio piekłam pulpety zamiast obsmażać, bo M. nie może teraz smażonego. Zapieklam z sosem pomidorowym. Wyszły super dobre.