adamiko2
Fanka BB :)
Ewentualnie FHRNo właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewentualnie FHRNo właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?
Czyli nie jestem jedyna, której Kruszek rozrabial i miał okolice 150 może takie rozbieżności są normalne narazie puki ich tętno nie spadnie ( bo jak pisałam wyżej po ok 9tc zaczyna spadać bo do 9tc rośnie)Moja rozrabiala i 148
Bardzo się zdenerwowałam, szczególnie, że już 3 tygodnie było czysto
Ale to już Kochana nie będzie 13tc jak na prenatalnych więc już będą inne normy chyba, że spojrzysz w wyniki z prenatalnychA ja nie wiem jaki puls ma nasz maluch, nie dostaję żadnej kartki z wynikami od gina tylko fotkę z usg a na monitorze jakoś nie zwracałam uwagi, we wtorek bacznie będę obserwować.
Kinia ty to kobieto chyba sie uspokoisz dopiero po porodzie. A moze to od aplikacji lekow?Nie krwiaka już nie miałam, 3 tygodnie już czysto było. Mocno się oszczędzam i dużo leżę więc przepracowanie odpada. I tak póki nie sprawdzę, to się nie uspokoje
Czyli nie jestem jedyna, której Kruszek rozrabial i miał okolice 150 może takie rozbieżności są normalne narazie puki ich tętno nie spadnie ( bo jak pisałam wyżej po ok 9tc zaczyna spadać bo do 9tc rośnie)
Już Ci powiem, że nie mam nerwów każde brudzenie to panika. Nie będę smecic narazieNo wierzę Ci ostatnio jak po tych zakupach zaplamilam to tak samo stres wrócił z ogromną sila oby to były już resztki krwiaczka i już dały Ci spokój do lipca :***
Mam duphaston więc też nie możliwe. Też mi się tak wydaje, jak w każdej ciąży. Uwierz, że jak mnie wywieźli po 2 CC byłam tak szczęśliwa, że wreszcie dobrnelam do końca, że gin mówił, że jeszcze takiej uśmiechniętej pacjentki nie mieliKinia ty to kobieto chyba sie uspokoisz dopiero po porodzie. A moze to od aplikacji lekow?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie krwiaka już nie miałam, 3 tygodnie już czysto było. Mocno się oszczędzam i dużo leżę więc przepracowanie odpada. I tak póki nie sprawdzę, to się nie uspokoje