reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam duphaston więc też nie możliwe. Też mi się tak wydaje, jak w każdej ciąży. Uwierz, że jak mnie wywieźli po 2 CC byłam tak szczęśliwa, że wreszcie dobrnelam do końca, że gin mówił, że jeszcze takiej uśmiechniętej pacjentki nie mieli

No wierzę Ci bo tyle już przeszlas ..dobrze , ze do lipca mamy już coraz bliżej . Ale najważniejsze, że Twoje dzidzie są silne i wszystko dzielnie znosza :*

reklama
@kinga30 - trzymam kciuki, żeby to było takie jednorazowe... Ale wiem, jak bardzo to stresuje :(
Tak jak już ktoś pisał, nie jesteś w "hipotecznym terminie @"? Albo nie ruszałaś się za dużo?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze....

@olaaa7 - piękne :D
Ja dzisiaj w końcu nasmarowałam maszynę, może jutro coś szybkiego uszyję, ale nadal jestem "mało mobilna" :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

@kinga30 - trzymam kciuki, żeby to było takie jednorazowe... Ale wiem, jak bardzo to stresuje :(
Tak jak już ktoś pisał, nie jesteś w "hipotecznym terminie @"? Albo nie ruszałaś się za dużo?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze....

@olaaa7 - piękne :D
Ja dzisiaj w końcu nasmarowałam maszynę, może jutro coś szybkiego uszyję, ale nadal jestem "mało mobilna" :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Termin @ to jest możliwe

Przestań niesmecisz tylko martwisz , a my jesteśmy po to żeby się wspierać :** lepiej jak się wygadasz niż jakbyś to w sobie dusila
Ja to bardzo duszę w sobie, zresztą to chyba widać nawet po forum jak się coś dzieje to się wycofuje, teraz cały czas jeszcze mimo, że było dobrze to był taki strach się cieszyć...

reklama
Do góry