reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zerknelam do karty ciąży o w 8tc bilo 143, a teraz w 12 176. Maluch nie spał, ale to i tak wysokie :( Zas stres do prenatalnych 17 stycznia...

p19uqqmzxqi22hcj.png
u mnie w 9 tc biło 169, w 13tc 168, w wczoraj 155, gin mówi, że to normlane że zwalnia i że zalezy jak dziecko zachowywalo się przed pomiarem :)

reklama
@nagini84 moja gin mówi że ona za górną normę uważa 180 :) Głowa do góry! :) Pamiętaj, że dziecko przejmuje już Twój nastrój, Ty się pewnie zdenerwowałaś przed wizytą to i dziecko się zdenerwowało, dlatego tak mu serduszko biło :)

Dzięki za pocieszenie :) Bo ja jakiese normy do 160 znalazłam i znów stres :)

Ja wam powiem, że wieczorami ledwo żyję. Wcześniej miałam tylko mdłości, a teraz każda kolacja ląduje w kibelku, już nie wiem co jeść. Niech to się już skończy!

p19uqqmzxqi22hcj.png

@nagini84 biedna
.. Jak ja bym oddawała wszystko co jem to trochę by tego było.. Mnie teraz łapią mdłości już tylko jam ktoś źle jeździ i szarpie autem i jak jestem za bardzo głodna, a tak to już jest ok :)

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@nagini84 biedna
.. Jak ja bym oddawała wszystko co jem to trochę by tego było.. Mnie teraz łapią mdłości już tylko jam ktoś źle jeździ i szarpie autem i jak jestem za bardzo głodna, a tak to już jest ok :)

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ciesze sie ze ja dobrze przechodze... Na poczatku tylko troche mnie mdlilo a tak to nic mi nie jest i oby tak zostalo

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za pocieszenie :) Bo ja jakiese normy do 160 znalazłam i znów stres :)

Ja wam powiem, że wieczorami ledwo żyję. Wcześniej miałam tylko mdłości, a teraz każda kolacja ląduje w kibelku, już nie wiem co jeść. Niech to się już skończy!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ojej, masakra z tymi wymiotami. Wspolczuje i mam nadzieje, ze przejdzie szybko!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@nagini84 biedna

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
O to tak jak ja. W aucie mnie muli i jak jestem glodna. Pozostale przeszly [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry