reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zerknelam do karty ciąży o w 8tc bilo 143, a teraz w 12 176. Maluch nie spał, ale to i tak wysokie :( Zas stres do prenatalnych 17 stycznia...

p19uqqmzxqi22hcj.png
u mnie w 9 tc biło 169, w 13tc 168, w wczoraj 155, gin mówi, że to normlane że zwalnia i że zalezy jak dziecko zachowywalo się przed pomiarem :)

reklama
@nagini84 moja gin mówi że ona za górną normę uważa 180 :) Głowa do góry! :) Pamiętaj, że dziecko przejmuje już Twój nastrój, Ty się pewnie zdenerwowałaś przed wizytą to i dziecko się zdenerwowało, dlatego tak mu serduszko biło :)

Dzięki za pocieszenie :) Bo ja jakiese normy do 160 znalazłam i znów stres :)

Ja wam powiem, że wieczorami ledwo żyję. Wcześniej miałam tylko mdłości, a teraz każda kolacja ląduje w kibelku, już nie wiem co jeść. Niech to się już skończy!

p19uqqmzxqi22hcj.png

@nagini84 biedna
.. Jak ja bym oddawała wszystko co jem to trochę by tego było.. Mnie teraz łapią mdłości już tylko jam ktoś źle jeździ i szarpie autem i jak jestem za bardzo głodna, a tak to już jest ok :)

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@nagini84 biedna
.. Jak ja bym oddawała wszystko co jem to trochę by tego było.. Mnie teraz łapią mdłości już tylko jam ktoś źle jeździ i szarpie autem i jak jestem za bardzo głodna, a tak to już jest ok :)

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ciesze sie ze ja dobrze przechodze... Na poczatku tylko troche mnie mdlilo a tak to nic mi nie jest i oby tak zostalo

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za pocieszenie :) Bo ja jakiese normy do 160 znalazłam i znów stres :)

Ja wam powiem, że wieczorami ledwo żyję. Wcześniej miałam tylko mdłości, a teraz każda kolacja ląduje w kibelku, już nie wiem co jeść. Niech to się już skończy!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ojej, masakra z tymi wymiotami. Wspolczuje i mam nadzieje, ze przejdzie szybko!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@nagini84 biedna

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
O to tak jak ja. W aucie mnie muli i jak jestem glodna. Pozostale przeszly [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry