Wronka199
Fanka BB :)
A masz moze luteine lub cos innego?Ja znowu plamie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz moze luteine lub cos innego?Ja znowu plamie
Kinia mimo wszystko nawet jakby rano bylo czysto to dzwon do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne niz pozniej pluc sobie w brode! A jezeli sie nasili to sio na ip.Bardzo się zdenerwowałam, szczególnie, że już 3 tygodnie było czysto
No to jest właśnie najgorsze, już się ma pomału nadzieję że w końcu minęło i wraca... mi to ostatnie brudzenie strasznie psychikę rozwaliło [emoji57]Bardzo się zdenerwowałam, szczególnie, że już 3 tygodnie było czysto
No właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?na usg nie masz bicia serduszka?
Mysle ze tyle ci starczy z dlugim no chyba ze maluch bedzie ulewal ale to zawsze mozna dokupic. Ja planuje miec nieduzo w rozmiarze 56 bo dzieciaki szybko rosna.Dziewczyny, poszaleliśmy dziś w smyku i mam np. 8 par bodziaków z długim rękawem rozmiar 56. Myślicie ze na ten rozmiar wystarczy? po ile sztuk kupowac wszystko w danym rozmiarze? Jestem kompletnie zielona
ja mam tak : HR (liczba) bpmNo właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?
Ja znowu plamie
Nie krwiaka już nie miałam, 3 tygodnie już czysto było. Mocno się oszczędzam i dużo leżę więc przepracowanie odpada. I tak póki nie sprawdzę, to się nie uspokojeA może to już całkowicie resztki tego krwiaczka, ale jasne zadzwoń do lekarki jutro i niech rzuci okiem czy wszystko oki ale myślę że tak trzymam kciuki . A dalej tylko Leżysz ? Może się przepracowalas?