martaaa515
Fanka BB :)
Kurde... trzymaj się [emoji9]Ja znowu plamie
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde... trzymaj się [emoji9]Ja znowu plamie
To tyle dobrze. Pewnie dzwoń rano.Narazie nie dużo i na brazowo
Kochana odpoczywaj ,moze za duzo ruszu mialas dzis. Kurcze a myslalam ze to co bedzie cie martwic masz juz za soba.Mam nadzieję, zobaczę do rana i pewnie będę dzwonić do mojej gin żeby sprawdzić
Fajne gatki w sam raz na lato do bodziakow.Ale produkujecie! Za mną też chodzi zupka chińska z vifona [emoji14] chyba jutro się zaopatrzę Dziś popołudniu poczyniłam gacioszki dla dzidzi, na co mój M stwierdził, że mają za wąskie nogawki Sama nie wiem co myśleć, jakiej powinny być szerokości?
Zobacz załącznik 834967
Wybaczcie jakoś fotki ale marne warunki oświetleniowe, w realu są jasno melanżowo szare ze ściągaczem neonowo zielonym.
Ja też ale ogólnie jeszcze bardzo uważałam, bo z dzieciakami tak długo plamilam, że cały czas miałam strachKochana odpoczywaj ,moze za duzo ruszu mialas dzis. Kurcze a myslalam ze to co bedzie cie martwic masz juz za soba.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja rozrabiala i 148Mój tylko śpi [emoji2] ma to po mnie [emoji2] musiał go budzić [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ja nie wiem jaki puls ma nasz maluch, nie dostaję żadnej kartki z wynikami od gina tylko fotkę z usg a na monitorze jakoś nie zwracałam uwagi, we wtorek bacznie będę obserwować.Moja rozrabiala i 148
Bedzie dobrze najwazniejsze ze nie ma zywej krwi. Wiem ,latwo mi mowic a ty pewnie cala w nerwach.Ja też ale ogólnie jeszcze bardzo uważałam, bo z dzieciakami tak długo plamilam, że cały czas miałam strach
na usg nie masz bicia serduszka?A ja nie wiem jaki puls ma nasz maluch, nie dostaję żadnej kartki z wynikami od gina tylko fotkę z usg a na monitorze jakoś nie zwracałam uwagi, we wtorek bacznie będę obserwować.
Bardzo się zdenerwowałam, szczególnie, że już 3 tygodnie było czystoBedzie dobrze najwazniejsze ze nie ma zywej krwi. Wiem ,latwo mi mowic a ty pewnie cala w nerwach.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom