reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.

Brawo MY!

Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze ✊
Dokladnie, jestesmy po to zeby sie wspierac I dodawac otuchy a nie dolowac☺

reklama
Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.

Brawo MY!

Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze ✊

Oczywiscie że będzie dobrze tylko trzeba pozytywnie myśleć czego czasami mi niestety brakuje przez stres , ale staram się z tym walczyć i pozytywnie nastawiac:)

Mieszkamy od 3 lat za granicą więc ten stres jeszcze większy bo niestety zawsze jest tu tak "kolorowo" jakby się ludziom wydawało oczywiście, że pod względem finansowym jest 100 razy lepiej jak w Polsce, ale jest wiele innych czynników które nie zawsze pieniądze potrafią wynagrodzić..czlowiek tęskni, ale cóż zrobić wszystko trzeba przetrwać. Jeszcze parę miesięcy i będziemy się wymieniać zdjęciami naszych pociech Spokojnego wieczorku moje ciężaroweczki :)

@Onaszczesliwa2018 witaj! Spokojnej ciąży!

@Elodia i jak? Byłaś u ogólnego? Ja po wizycie. Moje gardło na szczęście jest wirusowe i antybiotyku nie mam. Mam odpoczywać i psikać tantum verde. Dostałam L4 do wizyty u gina. Wpisał mi kod B [emoji4]

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

@Elodia i jak? Byłaś u ogólnego? Ja po wizycie. Moje gardło na szczęście jest wirusowe i antybiotyku nie mam. Mam odpoczywać i psikać tantum verde. Dostałam L4 do wizyty u gina. Wpisał mi kod B [emoji4]

Super, ze nie trzeba antybiotyku☺

Dostalam elkę do dnia wizyty u ginki. A mi kodu B nie wpisala ale to nic. Ginka wpisze :-)

Metaliczny posmak w ustach przybiera na sile. Bleee....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry