reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.

Brawo MY!

Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze ✊
Dokladnie, jestesmy po to zeby sie wspierac I dodawac otuchy a nie dolowac☺

reklama
Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.

Brawo MY!

Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze ✊

Oczywiscie że będzie dobrze tylko trzeba pozytywnie myśleć czego czasami mi niestety brakuje przez stres , ale staram się z tym walczyć i pozytywnie nastawiac:)

Mieszkamy od 3 lat za granicą więc ten stres jeszcze większy bo niestety zawsze jest tu tak "kolorowo" jakby się ludziom wydawało oczywiście, że pod względem finansowym jest 100 razy lepiej jak w Polsce, ale jest wiele innych czynników które nie zawsze pieniądze potrafią wynagrodzić..czlowiek tęskni, ale cóż zrobić wszystko trzeba przetrwać. Jeszcze parę miesięcy i będziemy się wymieniać zdjęciami naszych pociech Spokojnego wieczorku moje ciężaroweczki :)

@Onaszczesliwa2018 witaj! Spokojnej ciąży!

@Elodia i jak? Byłaś u ogólnego? Ja po wizycie. Moje gardło na szczęście jest wirusowe i antybiotyku nie mam. Mam odpoczywać i psikać tantum verde. Dostałam L4 do wizyty u gina. Wpisał mi kod B [emoji4]

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

@Elodia i jak? Byłaś u ogólnego? Ja po wizycie. Moje gardło na szczęście jest wirusowe i antybiotyku nie mam. Mam odpoczywać i psikać tantum verde. Dostałam L4 do wizyty u gina. Wpisał mi kod B [emoji4]

Super, ze nie trzeba antybiotyku☺

Dostalam elkę do dnia wizyty u ginki. A mi kodu B nie wpisala ale to nic. Ginka wpisze :-)

Metaliczny posmak w ustach przybiera na sile. Bleee....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry