reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@cartmanka54321 ten posmak to taki jakbys w ustach csly czas krew czula. Bleeee....okropne. Ale wole to od rzyganka :-) a spac to bym chetnie spala caly czas. Dzisiaj po oddelegowaniu mlodej do szkoly o 9 padlam i wstalam kolo 13. I znowu mi sie chce spać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mnie mdłości nachodzą o dziwo nie rano a wieczorem.. więc już "czekam" a dziś spotkanie babskie mam :) na spokojnie z dziewczynami w tym też jedną ciężarna :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ciężko za wami nadgonić dziewczyny, ale mam chwile w pracy to czytam [emoji12]
Ja mam dwie siostry, jedna 11 druga 13 lat starsze ode mnie. No i na początku się opiekowały, zawsze broniły, ale tak naprawdę dobrze dogadujemy się odkąd skończyłam mniej więcej 15 lat.

Objawów nie mam żadnych, no może poza chciejstwem na warzywa w każdej ilości... ale z Leonem miałam tak samo, zupełnie jakbym w ciąży nie była [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ciężko za wami nadgonić dziewczyny, ale mam chwile w pracy to czytam [emoji12]
Ja mam dwie siostry, jedna 11 druga 13 lat starsze ode mnie. No i na początku się opiekowały, zawsze broniły, ale tak naprawdę dobrze dogadujemy się odkąd skończyłam mniej więcej 15 lat.

Objawów nie mam żadnych, no może poza chciejstwem na warzywa w każdej ilości... ale z Leonem miałam tak samo, zupełnie jakbym w ciąży nie była [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam ale narazie w stopniu umiarkowanym, chociaz mysle, ze jeszcze wszystko przedemna☺

@Domi11 wow jaka beta. Ktory to tc z OM?

@Columbina to super, ze nie jest tak zle. Oby szybko przesxlo!

@Marika92 to milej zabawy [emoji5]

Ja upieklam juz ciasto na jutrzejsze urodziny corci, ale ona bidulka chyba nie skorzysta [emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! I ja dziś umieram, mdłości męczą od rana, od rana tez w pracy... :( jeszcze tylko 2godzinki. Kto z was przyjmuje Luteinę dopochwową? Zupełnie mi to nie służy, mam świąd, dyskomfort i podrażnienie warg sromowych kiedy cześć wypływa na wkładkę na majteczkach... a jak jestem w pracy to nie mam możliwości podmywania. Czy ktoś ma podobne problemy?

reklama
@kinga30 dzieki, ze pytasz. Od kilku godzin juz nie wymiotuje. Wypila nawet juz prawie 0,5l wody, a teraz wcina chrupki. Czyli jest lepiej, bo wczesniej to po kazdym lyku wody ja szarpalo.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry