reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć! Trzymam kciuki za spokojną ciążę i współczuję przejść przy pierwszej :( teraz będzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety strach po stracie jest jeszcze większy, ale wierzę że nasz Anioleczek teraz pilnuje swojego rodzeństwa i pomoże nam donosić i urodzić szczęśliwie to malenstwo dzis dzwonilam do mojej pani pierwszego kontsktu ponieważ zrobiłam znów badanie tarczycy i dziś już wyszło 2.26 trochę sie stresuje ze tak podniosło się ale lekarka mówi narazie tak to zostawimy że w normie choć na necie czytałam różne opinie.. zapytam najlepiej w środę pani ginekolog może Ona będzie wiedziała:)

Witam dziewczyny!:) jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła :)udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać :) życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki
Witaj :-) masz termin w moje urodziny:-) sppkojnej ciąży życzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.

Brawo MY!

Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze ✊

reklama
Do góry