reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Cześć! Trzymam kciuki za spokojną ciążę i współczuję przejść przy pierwszej teraz będzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety strach po stracie jest jeszcze większy, ale wierzę że nasz Anioleczek teraz pilnuje swojego rodzeństwa i pomoże nam donosić i urodzić szczęśliwie to malenstwo dzis dzwonilam do mojej pani pierwszego kontsktu ponieważ zrobiłam znów badanie tarczycy i dziś już wyszło 2.26 trochę sie stresuje ze tak podniosło się ale lekarka mówi narazie tak to zostawimy że w normie choć na necie czytałam różne opinie.. zapytam najlepiej w środę pani ginekolog może Ona będzie wiedziała
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Matyjka jeszcze wczesnie objawy sie dopiero moga rozkrecic
Dokładnie, jeszcze będziesz miała dosyć
@matyjka13 glowa do góry
Onaszczesliwa2018
A ja do czwartku ☺
Daj znać co powiedział Ci lekarz i oczywiście trzymam kciuki!!!!))
Margana
@Onaszczesliwa2018 witaj wsrod nas. Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja tez mam strate za soba w sierpniu tego roku. Gratuluje Ci ze sie udalo i trzymam kciuki zebysmy tym razem wytrwaly do konca!
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Witaj :-) masz termin w moje urodziny:-) sppkojnej ciąży życzę :-)Witam dziewczyny! jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, muszę nas wszystkie pochwalić!
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.
Brawo MY!
Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze
Jak wchodziłam na forum to bałam się straszenia, i że się oczytam a potem będę histeryzować a tymczasem mamy tutaj świetną i rzeczową grupę wsparcia. Są porady, wymiana doświadczeń a kiedy trzeba sygnalizacja aby czemuś dokładniej się przyjrzeć ale z optymistycznym akcentem.
Brawo MY!
Trzymam za nas wszystkie kciuki, wiadomo że co ma być to będzie ale niech będzie dobrze
Onaszczesliwa2018
A ja do czwartku ☺
Czyli dziewczyny czekają nas 3 szczęśliwe dni zaczynając od wtorku kończąc na czwartku każda z nas będzie wiedziała już swojego maluszka i serduszko a chyba nie ma nic wspanialszrgo)
kinga30
Witaj☺ na pewno dam znac☺Daj znać co powiedział Ci lekarz i oczywiście trzymam kciuki!!!!))
reklama
Onaszczesliwa2018
No widzisz to super a ja 22.07 urodzinki także myślę że lipiec będzie szczęśliwym miesiącem przyszłego roku )Witaj :-) masz termin w moje urodziny:-) sppkojnej ciąży życzę :-)
Podziel się: