reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny! I ja dziś umieram, mdłości męczą od rana, od rana tez w pracy... :( jeszcze tylko 2godzinki. Kto z was przyjmuje Luteinę dopochwową? Zupełnie mi to nie służy, mam świąd, dyskomfort i podrażnienie warg sromowych kiedy cześć wypływa na wkładkę na majteczkach... a jak jestem w pracy to nie mam możliwości podmywania. Czy ktoś ma podobne problemy?
Hej. Wspolczuje samopoczucia. Ja stosuje luteine dopochwowa od kilku dni, ale na razie nie msm rzadnych problemow z tym zwiazanych. Moze Tobie akurat bie sluzy. Poeiedz lekarzowi o tym ti moze Ci zmieni na pidjezykowa?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 dzieki, ze pytasz. Od kilku godzin juz nie wymiotuje. Wypila nawet juz prawie 0,5l wody, a teraz wcina chrupki. Czyli jest lepiej, bo wczesniej to po kazdym lyku wody ja szarpalo.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To moze jakis wirus był. To dobrze, że już jej lepiej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie mdłości nachodzą o dziwo nie rano a wieczorem.. więc już "czekam" a dziś spotkanie babskie mam :) na spokojnie z dziewczynami w tym też jedną ciężarna :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi też wieczorem się zaczynają mdlosci dzis jak się obudziłam o 2 w nocy to myślałam że będę wymiotowac chodziłam aż do toalety straszne w pierwszej ciąży tego nie przechodziłam :/

reklama
Do góry