reklama
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Piekne pazurki
Hehe ja relaksacyjne dzisiaj również zrobiłam pazurki
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Witam dziewczyny! jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Wrzucam fotkę Kropka z wczoraj W środku cień zarodka.
Cudnie! Gratulacje !
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Łączę się w bólu, również czekam tylko że do wtorku ..Ja też już tupię nogami z niecierpliwości, niech już będzie czwartek
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, jak to jest z ta nospa? Czy ona moze jakos zaszkodzic? Bo pani w aptece ostatatnio jak kupowalam w razie w, powiedziala, ze trzeba uwazac bo dziala rozkurczowo I rozszerza naczynia krwionosne. Przekopalam internet wszedzie pisze, ze lekarze daja przybporonoeniu zagrazajacym. Wiec jak to jest?
Wczoraj byłam u gina ponieważ mam bóle podbrzusza i powiedziała ze brać nospe nawet 3x dziennie żeby nie doprowadzać do skurczy.
(Zaczynam 5 tydzień)
Mungo
Witam dziewczyny! jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki
Cześć! Trzymam kciuki za spokojną ciążę i współczuję przejść przy pierwszej teraz będzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
A ja do czwartku ☺Łączę się w bólu, również czekam tylko że do wtorku ..
Onaszczesliwa2018
Hej dziewczyny ja z om niby 5t 1 d a rzeczywiście mój kalkulator mi pokazuje 2t i 5 d. Martwi mnie, że nie mam specjalnie objawów.[/QUOTE
Nie martw się głowa do góry ja na początku miałam tylko trochę ale to na prawdę niewiele piersi powiększone i wrażliwe a teraz wszystko ustapilo a maluszek się zsgniezdzil każda kobieta przechodzi okres ciąży inaczej jedna uważa go za najwspanialszy okres a druga której mdłości wymioty itd uprzykrxaja życie mówią o tym że to najgorszy okres ich życie. Także głowa do góry . Każda ciąża jest inna każdy organizm jest inny . Najważniejsze pozytywne myślenie. Będzie wszystko Oki uwierz w to a na pewno tak bedzie trzymam kciuki i sle duuuuuzo spokoju i uśmiechu
reklama
kinga30
Dzieki, za odpowiedz☺Wczoraj byłam u gina ponieważ mam bóle podbrzusza i powiedziała ze brać nospe nawet 3x dziennie żeby nie doprowadzać do skurczy.
(Zaczynam 5 tydzień)
Podziel się: