reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No, to nie fajnie. Co innego swoje dziecko, ktorym musisz sia zajac w chorobie, a co innego jak Ci chore podrzucaja

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny!:) jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła :)udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać :) życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki

Dziewczyny, jak to jest z ta nospa? Czy ona moze jakos zaszkodzic? Bo pani w aptece ostatatnio jak kupowalam w razie w, powiedziala, ze trzeba uwazac bo dziala rozkurczowo I rozszerza naczynia krwionosne. Przekopalam internet wszedzie pisze, ze lekarze daja przybporonoeniu zagrazajacym. Wiec jak to jest?

Wczoraj byłam u gina ponieważ mam bóle podbrzusza i powiedziała ze brać nospe nawet 3x dziennie żeby nie doprowadzać do skurczy.
(Zaczynam 5 tydzień)

Witam dziewczyny!:) jestem nowa szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z takich forum , ale wpadłam na ten pomysł gdy szukałam sposoby na "radzenie" sobie że stresem po stracie pierwszego dziecka, niestety dotknęło mnie i to przykre wydarzenie czego nie życzę żadnej przyszłej mamie. 15 stycznia tego roku w 11 tygodniu spadła na nas informacja jak grom z jasnego nieba że nasze dzieciątko nie żyje niestety zatrzymanie akcji serca było przyczyną , myślałam że zwariuje ale od zeszłego miesiąca postanowiliśmy znów starać się o dzidzie zaczęłam brać progresteron który też we wcześniejszej ciąży brałam bo jak się okazało zawsze bo mało mojemu organizmowi choruje też na tarczyce wyniosło 1.3 wiec super no i do dzieła :)udało się za pierwszym razem niestety w poniedziałek dostałam lekkich plamien więc pełna strachu pojechałam do lekarza okazało się że zarodek już w macicy a plemienia podobno mogą występować i od dziś faktycznie ich już nie mam wzięłam parę dni urlopu i staram się dużo odpoczywać a w środę kolejna wizyta na której już powinno być widać serduszko naszego szklana. Wg miesiączki 8.07.2018 nasze maluszek przyjdzie na świat mam nadzieję, że tym razem wszystko zakończy się pomyślnie i będziemy się tutaj nawzajem wspierać :) życzę duuuzo spokoju i zdrówka wszystkim mama i tym starającym się również..-trzymam kciuki

Cześć! Trzymam kciuki za spokojną ciążę i współczuję przejść przy pierwszej :( teraz będzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) ja z om niby 5t 1 d a rzeczywiście mój kalkulator mi pokazuje 2t i 5 d. Martwi mnie, że nie mam specjalnie objawów.:([/QUOTE

Nie martw się głowa do góry ja na początku miałam tylko trochę ale to na prawdę niewiele piersi powiększone i wrażliwe a teraz wszystko ustapilo a maluszek się zsgniezdzil :) każda kobieta przechodzi okres ciąży inaczej jedna uważa go za najwspanialszy okres a druga której mdłości wymioty itd uprzykrxaja życie mówią o tym że to najgorszy okres ich życie. Także głowa do góry . Każda ciąża jest inna każdy organizm jest inny . Najważniejsze pozytywne myślenie. Będzie wszystko Oki uwierz w to a na pewno tak bedzie:) trzymam kciuki i sle duuuuuzo spokoju i uśmiechu

reklama
Do góry