reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U nas informacja poszła już w świat
U nas poki co wiedzą moi rodzice i my i yrzy kimpele z pracy. laura się dowie jak zdjęcie z usg pokażę:-) a reszta zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadek;) jutro mam szkole więc coś na dwa dni;)

Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?;) Lasania!!!!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chcę ja chcę [emoji173] ja robilam dzisiaj zapoekanke makaronową z szynką,kukurydzą i cebulką i żolty ser [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

My już powiedzieliśmy rodzinie i przyjaciołom. Zostawiłam sobie pracę na koniec. Bez względu na to jak tym razem się wszystko ułoży i tak mam z nimi dobre relacje i będę potrzebować ich wsparcia i na dobre i na złe...;) Moja ciąża to duże ryzyko, już wspominałam tutaj.

Tylko się nie zaraź!

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
No mam nadzieje, ze mnie nue zlapie[emoji53]

U nas na razie nikt jeszcze nie wie. Myslalam zeby rodzinie powiedziec na swieta, ale teraz tak mysle, ze jak pojde na l4 to tak troche glupio zeby w pracy wiedzieli a rodzina nie. A z rodziny chce zeby pierwsza corka wiedziala, a mysle ze troche za wczesnie zeby dziecku mowic. No i sama nie wiem co tu robic[emoji53]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry