reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pomiędzy mną a najmłodszym bratem jest 12 lat różnicy, a mieliśmy jeszcze brata 14 lat młodszego ode mnie...
A jak wygladaly relacje między wami?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Matko ale produkcja polapac sie nie mozna.....ale wy wysokie jestescie ja mam cale 164 i 50kg. Moj sredni syn mnie dogania. Ja mam mlodszego brata 2 lata i relacje mam ok. Dzieciaki moje sa w wieku 10,9 ,7 i nie raz takie wojny ze soba tocza ze szok...ale jedno za drugie w ogien by poszlo. A teraz ide do garow nie ma przebacz....szarancza jesc wola.

A jak wygladaly relacje między wami?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak był maluchem to się nim opiekowałam, w czasie kiedy ja byłam dorastającą nastolatką trochę go olewałam (wiesz, ważne sprawy - imprezy, pierwszy chłopak, a glut miał kilka lat), a jak się wyprowadziłam to relacje znowu fajne. Teraz młody zbliża się do 18stki i jest ekstra - pomagam mu w nauce a później zabieram na imprezę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U nas informacja poszła już w świat

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U mnie narazie wie (oprocz D) moja corka gumowe ucho.....jak grabilysmy w odrodzie to wyjechala z tekstem"mamo bedziesz miala dziecko?" Narazie nikomu nie mowimy po nowym roku planuje

Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadek;) jutro mam szkole więc coś na dwa dni;)

Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?;) Lasania!!!!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadek;) jutro mam szkole więc coś na dwa dni;)

Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?;) Lasania!!!!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mow glosno Lasania bo bede musiala ja jutro robic....hahahaha od razu 2 bo jedna pochlana za jednym zamachem.

U nas wiemy my i moje przyjaciółki sztuk dwie. Rodzinie powiemy w grudniu a po rodzinie reszta świata

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry