reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Onaszczesliwa2018 na kolejnej wizycie... Mówiła że na razie spokojnie ale trzeba kontrolować.. więc ja już obsrana

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dokładnie!! Wyżywanie się na innych (którzy nic nie zawinili) z powodu własnych problemów to trochę nie na miejscu. Nikt nie wymaga, aby go traktowano po królewsku, ale trochę kultury w stosunku do drugiego człowieka nie zaszkodzi.
@taycia Komentarz, do zaniepokojonej kobiety, po co pani przyjechała do szpitala jak prowadzi ciążę prywatnie był zwyczajnie chamski. Miała prawo to przyjechała. Śmieszy mnie też wieczne usprawiedliwianie różnych przestępców, bo mieli ciężkie dzieciństwo. Ja też miałam. Gwałt w wieku 8 lat, ale nie chodzę i nie morduję ludzi a swoich frustracji nie przenoszę na innych.
O matko bidulko ale przeszlas. Wspolczuje bardzo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Onaszczesliwa2018 na kolejnej wizycie... Mówiła że na razie spokojnie ale trzeba kontrolować.. więc ja już obsrana

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Niestety chyba my mamy tak już mamy :D Tylko lekarz powie jakieś podejrzane słowo a my już najczarniejsze myśli. Mam nadzieję, że w końcu nam to minie, chociaż częściowo.

Dziewczyny tak mnie boli dzis głowa, że aż wymiotuję z bólu :( Wzięłam paracetamol ale nie wiem czy zdążył się wchłonąć zanim zaczęłam wymiotować :( Aż mi skronie pulsują
Oj bidulka[emoji20] Mnie tez strasznie boli glowa od wczoraj, az mnie w nocy ten bol budzil. Nie biore paracetamolu, bo nigdy na mbie nie dzialal i boje sie, ze tylko niepotrzebnie wezme.
A ile czasu minelo od zazycia tabletki do rzygniecia?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No mam nadzieje ze nic groźnego z tej infekcji nie wyniknie :(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
A miałaś infekcję? Bo chyba przeoczyłam. Ja się zastanawiam bo mnie też jakiś czas temu delikatnie swędziało ale przeszło i nie wiem czy nie lepiej przesunąć wizytę na wtorek 16go, bo mi to nie daje spokoju.

reklama
Do góry