reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jesteśmy dalej chłopcem[emoji4]nie zmierzyła go ale urósł na pewno[emoji6]ma rączki przy twarzy jak bokser[emoji4]wszystko ok poza cytologią.. Więc muszę kontrolować i zrobić jeszcze jakieś badania.. Zawsze coś..

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No to super , najważniejsze że wszystko oki a z tą cytologia to jakaś poważna sprawa? Dostałaś jakieś leki ?

reklama
Z upalami bedzie najgorzej. Ja zawsze chcialam urodzic na poczatku wiosny no ale... Cieszę się że w ogóle się udało. Musimy sie modlić aby lato nie było zbyt gorące [emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja. Zaplanowalam na kwiwcien, udalo sie, ale zycie zweryfikowalo plany [emoji20] Teraz sie ciesze, ze sie udalo na lipiec, bo inaczej musielibysmy zrobic przerwe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jesteśmy dalej chłopcem[emoji4]nie zmierzyła go ale urósł na pewno[emoji6]ma rączki przy twarzy jak bokser[emoji4]wszystko ok poza cytologią.. Więc muszę kontrolować i zrobić jeszcze jakieś badania.. Zawsze coś..

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Gratuluję synka [emoji173] Na pewno z cytologią też nie będzie aż tak źle. Ja jeszcze w ciąży nie miałam robionej i pewnie mam to przed sobą.

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]

A kiedy kolejna wizyta? My z synusiem mamy 23.01 :)

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Dobrze, że chłopak ładnie rośnie :D
A co do cytologii... Mam nadzieję, że to tylko "dmuchanie na zimne", i wszystko będzie w porządku...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny.

Gratuluje udanych wizyt i chyba większość chłopców się ujawnia. Mi się marzy dziewczynka, ale czuje że będzie chlopak[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry