reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tego to się chyba żadna z nas doczekać nie może;p ostatnio trochę podcYtalan dziewczyny z stycznia lutego i one już narzekają na kopy i brak snu w nocy;0

Hahaha
..babie to nie dogodzi xd

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Ale chłopaków się sypie! Tez bym chciała chłopaka ale patrząc na statystykę to teraz to mam chyba większa szanse na dziewczynę.

Jak najbardziej możemy dopisać płeć w wątku z terminami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A moze jednak bedzie chlopiec. U mnie do 30 tyg najmlodszy to byl dziewczynka. A na usg w szpitalu pokazaly sie jajeczka.

Moj maluch mial 160. Nie wiem jakie sa normy ale kiedys czytalam ze 140 do 170 to normalne tetno. I jeszcze o tym ze chlopcy maja wlasnie tetno 140 do ok 160 ale czy to prawda to nie mam pojecia.

To są akurat takie zabobony :) właśnie na internecie nie mogę znaleźć norm tetna bo w każdym tygodniu jest inna norma [emoji39][emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Tak tego to się chyba żadna z nas doczekać nie może;p ostatnio trochę podcYtalan dziewczyny z stycznia lutego i one już narzekają na kopy i brak snu w nocy;0

Hahaha
..babie to nie dogodzi xd

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Teraz wyczekujemy a pozniej bedziemy blagac malucha zeby tak bardzo nie szalal. Ja pamietam ze corka tak mnie kopala ze w nocy plakalam. Taka malpka mala byla ze po zebrach mnie kopala. A jak spalam to D sie budzil bo na plecach czul jak szaleje. Chlopaki jakos spokojniejsi byli.

Ja myślę, że dowiem się dopiero na polowkowym/drugim prenatalnym, czyli pod koniec lutego..
Ale - najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe, a znajomość płci przyda się do niektórych przygotowań ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie jeszcze. Ostatnio jak byłam to mówiła, że sprawa otwarta i jeszcze wszystko się może zmienić. Zobaczymy teraz ale jeszcze wątpię żeby mi powiedziała, jak pójdę będę 14+1. Na którą masz wizytę? Ja mam na 14.30
Na 16 :) No nam już powiedział w 12+3 więc może Wam już też powie na tej wizycie :) No my będziemy mieli na wizycie 15+3 :)

Do góry