oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]Już się nie mogę tego brzuszka doczekać
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]Już się nie mogę tego brzuszka doczekać
Ooo tak tego teżI kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]
bedzie dobrze :*Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawieI kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]
A sa takie koty co nie niszczą mieszkania?? Nie slyszalam o takichMoj maz tez sie nie zgadza na kota, bo zniszczy mieszkanie. Dopiero jak sie dowiedzial, ze sa takie co nie niszcza to sie zgodzil. Ale to duzy koszt, wiec na razie zbieramy[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Z upalami bedzie najgorzej. Ja zawsze chcialam urodzic na poczatku wiosny no ale... Cieszę się że w ogóle się udało. Musimy sie modlić aby lato nie było zbyt gorące [emoji1]Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie
Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(
27.06.17 Anastazja [*]
To ja codziennie niskie że jak zombie chodzę i ledwo żyję HEHE za to w dzień wizyty i w trakcie idealne ale z dwojga złego lepiej za niskie niż za wysokie ciśnienie mieć [emoji14]Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Na pewno jest dobrze, zobaczyszJa już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(
27.06.17 Anastazja [*]