reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
bedzie dobrze :*

I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moj maz tez sie nie zgadza na kota, bo zniszczy mieszkanie. Dopiero jak sie dowiedzial, ze sa takie co nie niszcza to sie zgodzil. Ale to duzy koszt, wiec na razie zbieramy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A sa takie koty co nie niszczą mieszkania?? Nie slyszalam o takich

Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Z upalami bedzie najgorzej. Ja zawsze chcialam urodzic na poczatku wiosny no ale... Cieszę się że w ogóle się udało. Musimy sie modlić aby lato nie było zbyt gorące [emoji1]

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To ja codziennie niskie że jak zombie chodzę i ledwo żyję HEHE za to w dzień wizyty i w trakcie idealne :D ale z dwojga złego lepiej za niskie niż za wysokie ciśnienie mieć [emoji14]

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno jest dobrze, zobaczysz :)

Do góry