reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na moim synku też nie ma przycisku drzemka, hehe co nieraz by mi się taki przydał :) jak narazie,jeszcze śpi
A ja wypracowalam taki na corce [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A czemu mąż się nie zgadza na kota? To fantastyczne zwierzęta, nie wymagają od nas zbytnej uwagi, są czyste i ciche, no i można się przytulić :)
Moj maz tez sie nie zgadza na kota, bo zniszczy mieszkanie. Dopiero jak sie dowiedzial, ze sa takie co nie niszcza to sie zgodzil. Ale to duzy koszt, wiec na razie zbieramy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja dziś wymiotuje, porażka jakaś. Spodziewałam się, że w 12tc będzie lepiej, a jest gorzej. Chyba, że to stres przed jutrzejszą wizytą.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja mam wieczorami nudności większe niż w pierwszym trymestrze więc chyba to tak szybko jednak nie mija [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Boże , ale zwymiotowalam aż mi w uszach piszczalo.. leżę sobie czytam książkę i czuje jak do gardła wskakuje mi żołądek ledwo zdążyłam dolecieć do ubikacji :D A już tak dawno niewymiotowalam a tu proszę:D
Przynajmniej zdążyłaś [emoji2][emoji2][emoji2] ja miałam trochę sprzątania, teraz sypialnię robiłabym bliżej ubikacji [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja mam dwie suczki adoptowane. Jedna ma 5 lat a druga 8 :) nie wyobrażam sobie życia bez nich chociaż wiem, że jak maluszek się urodzi będzie ciężko na początku ale jakoś damy rade :)

Witam się w 15 tygodniu :D Już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów maleństwa [emoji173] i kolejnej wizyty, żeby je zobaczyć i zerknąć znowu między nóżki :-D Miałam robić fotki brzuszka, oczywiście ciągle zapominałam, wczoraj z racji zakończonego 14go tygodnia też miałam taki plan jednak znowu zapomniałam, ale M mi przypomniał po 20 i mi cyknął :D Więc się pokaże :)
Zobacz załącznik 834700

Super [emoji173] Jaka już duża dzidzia :) Ciekawe czy się sprawdzić typ lekarza co do płci :) Zaciskam kciuki za dzisiejsze prenatalne, na pewno będzie ok :) Inaczej gin już by coś widział na usg.

Na pewno będzie dobrze :)

Nam ginekolog powiedział w 12+3 że coś jest między nóżkami i że prawdopodobnie chłopiec będzie :) Przekonamy się na kolejnej wizycie 18go :)

Pierwsze prenatalne miałam 11+2 i też się bałam, że okaże się, że dzidzia jest za mała ale na szczęście miała 4,63cm i udało się wszystko sprawdzić :)

Super kurtka :) Moje ulubione kolory :p
Ola ale fajnie juz powoli zaczyna vie wypychac. Po 20 to juz kazda z nas bedzie miala chyba brzuszek widoczny.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry