reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
No na pewno, szczególnie, że mam sypialnie od południa :p

reklama
Wlasnie dokladnie te wszystkie sytuacje, o ktorych piszesz tak samo moge przezywac ja ( i kazdy inny czlowiek), ale ja nie mam prawa okazywac emocji w pracy, dlaczego tylko lekarz ma takie prawo?
Ja na drugi dzien po poronieniu poszlam na 12 godzin do pracy i nawet mi nie przyszlo do glowy wyzywac sie na niewinnych cierpiacych ludziach. Oczywiscie nie tryskalam dobrym humorem, ale zachowywalam sie kompetentnie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie!! Wyżywanie się na innych (którzy nic nie zawinili) z powodu własnych problemów to trochę nie na miejscu. Nikt nie wymaga, aby go traktowano po królewsku, ale trochę kultury w stosunku do drugiego człowieka nie zaszkodzi.
@taycia Komentarz, do zaniepokojonej kobiety, po co pani przyjechała do szpitala jak prowadzi ciążę prywatnie był zwyczajnie chamski. Miała prawo to przyjechała. Śmieszy mnie też wieczne usprawiedliwianie różnych przestępców, bo mieli ciężkie dzieciństwo. Ja też miałam. Gwałt w wieku 8 lat, ale nie chodzę i nie morduję ludzi a swoich frustracji nie przenoszę na innych.

Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Oj tak ,najgorsze te nocne wstawanie na siku. Ja najmlodszego rodzilam na poczatku wrzesnia i powiem ci szczerze ze upaly mi nie przeszkadzaly jedynie omdlenia mnie lapaly. Np.poszlam z dzieciakami na spacer na lody. Mieli wtedy 3.5i 2.5 roku. I musialam siadac trzy raz na wozek a dzieciaki obok mnie staly bo malo nie zemdlalam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak mnie boli dzis głowa, że aż wymiotuję z bólu :( Wzięłam paracetamol ale nie wiem czy zdążył się wchłonąć zanim zaczęłam wymiotować :( Aż mi skronie pulsują

Dziewczyny tak mnie boli dzis głowa, że aż wymiotuję z bólu :( Wzięłam paracetamol ale nie wiem czy zdążył się wchłonąć zanim zaczęłam wymiotować :( Aż mi skronie pulsują
Mnie wczoraj muliła głowa, pierwszy raz odkąd zrobiłam test wzięłam 1 tabletkę apapu i na szczęście mi przeszło.

O kurczę podobno jak kobiety mają zgagi to dzieci mają dużo włosków po urodzeniu , ale nie wiem ile w tym prawdy chociaż mówią o tym wszystkie moje znajome które są już mamami:D
Mój synek miał burzę włosów po urodzeniu :-) ale zgagi w poprzedniej ciąży nie miałam. Teraz męczy mnie już od jakiegoś czasu :-/ Wcześniej w życiu nigdy zgaga mi się nie przytrafiła i stwierdzam, że to straszne dziadostwo! ;-)

Wspolczuje,a moze poloz sie i zrob sobie zimny oklad na czolo. Przewietrz porzadnie pokoj i wypij szklanke wody.Mam nadzieje ze szybko cie minie.....a niestety wymioty jeszcze bardziej nasilaja bol glowy,bynajmniej u mnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry