reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

AAAA dzisiaj o 14:30 mam prenatalne i właśnie się dowiedziała że mąż nie wyjdzie z pracy i nie zajmie się mała bo coś mu pilnego wyskoczyło... nie wiem jak ja ja ogarnę w gabinecie. Ile u was trwało to badanie?

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to trwało jakoś w sumie 20 min cała wizyta :)

reklama
AAAA dzisiaj o 14:30 mam prenatalne i właśnie się dowiedziała że mąż nie wyjdzie z pracy i nie zajmie się mała bo coś mu pilnego wyskoczyło... nie wiem jak ja ja ogarnę w gabinecie. Ile u was trwało to badanie?

U mnie około 30 minut ale mały też był w gabinecie dałam mu paluszki i głaskal mnie po brzuszku w czasie badania fakt że mąż też był ale synek wytrzymał całe badane, pogadal sobie z doktorem :)

Cześć dziewczyny. Nie dam rady nadrobić, tylko przeczytałam ostatnie☺️ u mnie nigdy zgagi nie było w żadnej ciąży, córka pełno, długich czarniutkich włosów aż na porodówce komentowali jakie ma fajne włosy ☺️ przy drugim myślałam, że też mi takie czarnidelko wyciągną a tu wyszedł blondynek i krótkie włoski ☺️

Myślę , że córeczka będzie na tyle skrempowana i przestraszona nowych ludzi , miejsca a jak powiesz że nie miałaś gdzie jej zostawić bo taka pilna sprawa to spokojnie z nią wykonaja Ci badanie :)

Zależy od dziecka. Zawsze jak musiałam gdzieś wlec dziecko ze sobą to dawalam mu tablet i zapomniał o calym świecie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

U mnie 20 min całe badanie ale zanim weszliśmy lekarz pytał ile ma córka lat a byłam z mężem tez zadzwon i zapytaj czy możesz z dzieckiem przyjsc

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja mam takie głupie pytanie do osób, które chodzą prywatnie do gina. Czy za wizytę, na której robi się usg genetyczne płaci się jakoś dodatkowo? Czy normalnie w cenie wizyty mierzy tą przezierność?

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry