reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry wszystkim!! Wyspane?? Ja niedlugo jade z moją kotką na sterylizacje także bede miała małego pacjenta pod opieką [emoji4] a wy macie jakieś małe pociechy??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli pytasz o futrzastych podopiecznych to ja mam dwa koty i 2 szynszyle :)

reklama
Dzień dobry wszystkim!! Wyspane?? Ja niedlugo jade z moją kotką na sterylizacje także bede miała małego pacjenta pod opieką [emoji4] a wy macie jakieś małe pociechy??

ja mam czesia i gustawa <3 dwa chichuaua kochane moje syneczki grzeczne czesio jak byl po sterylizacj to lezał w łózku pod koldra z plastrem w samoloty na lape po welfronie wygladal jak maly dzidzius hahah

Nie dziwie sie bo mopsy tez mi sie bardzo podobaja i nawet zastanawialam sie nad zakupem ale poczekam az dzidzia skonczy chociaz 2 latka i wtedy pomysle nad nowym czlonkiem rodziny [emoji4]

Ja nie mam. Nie lubię psów, a mój syn się ich panicznie boi. Kota chciałby mieć, ale mąż się nie zgadza, ewentualnie zgodziły się na psa. Więc konflikt interesów mamy :) Syn ostatnio chciał pająka, ale zagrozilam że sie wyprowadze ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja nie mam. Nie lubię psów, a mój syn się ich panicznie boi. Kota chciałby mieć, ale mąż się nie zgadza, ewentualnie zgodziły się na psa. Więc konflikt interesów mamy :) Syn ostatnio chciał pająka, ale zagrozilam że sie wyprowadze ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
A czemu mąż się nie zgadza na kota? To fantastyczne zwierzęta, nie wymagają od nas zbytnej uwagi, są czyste i ciche, no i można się przytulić :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Hahaha jeśli chodzi o pająka też bym sie nie zgodziła. Ja szeleje za kotami ale dla dziecka zaś lepsze sa psy, koty bywają wredne

Gdybym ja zachowała się jak Pani dr która mnie przyjęła zostałabym zwolniona szybciej niż mgnienie oka. Dobre też miałałam przygody jak trafiłam do szpitala ze stanem przedzawałowym. Zaczęło się w pracy, i ratownicy z naszego ambulatorium zachowali sie wspaniale. Rozmawiali ze mną (dopóki ja byłam w stanie), uspokajali, pytali czy po kogos zadzwonić i mówili do którego szpitala mnie wiozą. A tam? Ja już pół przytomna byłam oni biegną ze mną na noszach a baba na izbie do nich "a tej co?". Rozumiecie mówiła o mnie przy mnie ale jakby mnie nie było. Gdy ratownicy jej powiedzieli, że stan przedzawałowy albo zapalenie mięśnia sercowego to mnie wyśmiała, bo powiedziała, ze młodzi ludzie nie chorują.Ratownicy się wkurzyli i powiedzieli że albo zaczną mnie ratowac albo nie wiadomo co ze mną będzie. Usłyszał to ordynator jakiegoś oddziału zapyał co się dzieje. Gdy już wiedział spojrzał na tą kobietę wzrokiem zabójcy i powiedział, żeby szykowała się na utratę kontraktu, za zapytała dlaczego to odpowiedział "Chciałaś czekać aż umrze na noszach na korytarzu i dopiero wtedy pojęłabyś że cos jest nie tak?" Facet dla mnie postawił całą kardiologię na nogi. Nie był super miły ale był rzeczowy i wszystko mi tłumaczył zanim nie dojechaliśmy na oddział mimo, że ja już mało co słyszałam. Na różne zachowania możemy na trafić. Ale nigdy nie zgodzę się z tym, że ta kobieta miała prawo się tak zachować bo miała zły dzień i byłam którąś tam z kolei pacjentką...

Oczywiście. Popieram w 100%.

Nie dziwie sie bo mopsy tez mi sie bardzo podobaja i nawet zastanawialam sie nad zakupem ale poczekam az dzidzia skonczy chociaz 2 latka i wtedy pomysle nad nowym czlonkiem rodziny [emoji4]

Też to tłumacze dziadkowie że narazie nie wiem czy nie będę musiała leżeć w ciąży a kto się zajmie pieskiem bo przecież przy takim szczeniakiu to roboty jak przy dziecku, a mój 3 latek to jeść by dal pić

reklama
A czemu mąż się nie zgadza na kota? To fantastyczne zwierzęta, nie wymagają od nas zbytnej uwagi, są czyste i ciche, no i można się przytulić :)
O ile nie maja chwilowego "focha". U mojej Tosi wszystko zalezy od humoru.. Przez chwilę ciągle chciałaby sie miziac a za kilka minut atakuje pazurami... Ale i tak jest kochana [emoji13]

Do góry