reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja od zawsze że stresu miałam albo odruch wymiotny albo WC.. nawet w przedszkolu kiedy musiałam zostawać i odprawialam cyrki to zyganko się zdarzało:D
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W sumie to mama :D chwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź:) mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać:D

Mój zakup dziś :D
1515439512-68b2097fca2ac3b4-aaaaaa.jpeg
1515439517-73ae30fe37092732-aaaaaa.jpeg
różowe spodnie takie jak na zdjęciu i identyczna kurtka :D w przyszłym roku kupię tylko kask i buty na deskę bo deskę już mam i już będe miała cały zestaw :) a tymczasem będę miała strój do przechadzek po śniegu :)

p19u3e3kx9dmklru.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

W sumie to mama :D chwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź:) mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać:D
Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tak i to od urodzenia niewiadomo z kad się to wzięło bo np mój starszy brat od małego mógł być wszędzie zostawiony, z każdym poszedł i niczego ani nikogo się nie bał , a ja taki jakiś dziwolag od urodzenia a przecież tak samo nas wychowywali:D

To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny przez dwa dni czulam chwilami takie uklucia tak bardzo nisko. W pierwszej ciazy mialam tak w 16tc i sie okazalo, ze to corka udeza o szyjke[emoji5] Mysle, ze teraz to tez dzidzia [emoji3] Tym bardziej, ze bylo to po lewej stronie, a tam ostatnio byla dzidzia na usg. Potem kilka razy po jedzeniu czulam takie smyranki/ rozpychanki. Mysle, ze to juz TO sie powoli zaczyna [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tak i to od urodzenia niewiadomo z kad się to wzięło bo np mój starszy brat od małego mógł być wszędzie zostawiony, z każdym poszedł i niczego ani nikogo się nie bał , a ja taki jakiś dziwolag od urodzenia a przecież tak samo nas wychowywali:D
Inne temperamenty [emoji5] Nie na wszystko mamy wplyw. My z siostra tez tak samo wychowywane. U mnie w pokoju wszystko bylo od linijki, do niej nie dali sie wejsc [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.

p19uqqmzxqi22hcj.png
O matko! To ja myslalam, ze moja przesadza z ta tesknota za tatusiem [emoji33] Bo moja to typowa corunia tatunia [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry