reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja od zawsze że stresu miałam albo odruch wymiotny albo WC.. nawet w przedszkolu kiedy musiałam zostawać i odprawialam cyrki to zyganko się zdarzało:D
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W sumie to mama :D chwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź:) mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać:D

Mój zakup dziś :D
1515439512-68b2097fca2ac3b4-aaaaaa.jpeg
1515439517-73ae30fe37092732-aaaaaa.jpeg
różowe spodnie takie jak na zdjęciu i identyczna kurtka :D w przyszłym roku kupię tylko kask i buty na deskę bo deskę już mam i już będe miała cały zestaw :) a tymczasem będę miała strój do przechadzek po śniegu :)

p19u3e3kx9dmklru.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

W sumie to mama :D chwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź:) mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać:D
Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tak i to od urodzenia niewiadomo z kad się to wzięło bo np mój starszy brat od małego mógł być wszędzie zostawiony, z każdym poszedł i niczego ani nikogo się nie bał , a ja taki jakiś dziwolag od urodzenia a przecież tak samo nas wychowywali:D

To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny przez dwa dni czulam chwilami takie uklucia tak bardzo nisko. W pierwszej ciazy mialam tak w 16tc i sie okazalo, ze to corka udeza o szyjke[emoji5] Mysle, ze teraz to tez dzidzia [emoji3] Tym bardziej, ze bylo to po lewej stronie, a tam ostatnio byla dzidzia na usg. Potem kilka razy po jedzeniu czulam takie smyranki/ rozpychanki. Mysle, ze to juz TO sie powoli zaczyna [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tak i to od urodzenia niewiadomo z kad się to wzięło bo np mój starszy brat od małego mógł być wszędzie zostawiony, z każdym poszedł i niczego ani nikogo się nie bał , a ja taki jakiś dziwolag od urodzenia a przecież tak samo nas wychowywali:D
Inne temperamenty [emoji5] Nie na wszystko mamy wplyw. My z siostra tez tak samo wychowywane. U mnie w pokoju wszystko bylo od linijki, do niej nie dali sie wejsc [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.

p19uqqmzxqi22hcj.png
O matko! To ja myslalam, ze moja przesadza z ta tesknota za tatusiem [emoji33] Bo moja to typowa corunia tatunia [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry