reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hey laski jak.myslicie spodoba się mężowi kolacyjka przy takim stole [emoji4]?
1515443034-19e689e00b7a8eaa-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
Napewno Ci się odwdzięczy w nocy :)

reklama
Zapomniałam w końcu napisać. Na jutro mam wizytę u mojej gin na 20:50. Specjalnie zostaje dłużej żeby mnie przyjąć. Mam nadzieję, że znajdzie przyczynę tych plamien i kropli żywej krwi i że pokaże mi Laurę/Stasia bo się bardzo martwię...

Ja się właśnie trochę boję jak to będzie z dzidziusiem. Niby duży chłop bedzie 8 lat miał w październiku, niby się bardzo cieszy, a ja mu dużo opowiadam i nastawiam na to, że bede musiała dużo czasu poświęcić dzidzi, ale jsk to wyjdzie w praniu to nie wiem. Wczoraj się załamał jak mu powiedziałam, że nie może ze mną jechać rodzić [emoji23]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ohh kochany czyli chciałby z Tobą nawet przy porodzie być :) ale do lipca ogarnie temat na pewno :)

Zapomniałam w końcu napisać. Na jutro mam wizytę u mojej gin na 20:50. Specjalnie zostaje dłużej żeby mnie przyjąć. Mam nadzieję, że znajdzie przyczynę tych plamien i kropli żywej krwi i że pokaże mi Laurę/Stasia bo się bardzo martwię...

Będzie dobrze może jakieś naczynko Ci puścilo, na pewno z Twoim maluszkiem wszystko oki, ale masz rację lepiej to sprawdzić i się uspokojic:)

To trzymam kciuki za wizyte. Oby jednak wszystko bylo dobrze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry