Agatka29
Fanka BB :)
Napewno Ci się odwdzięczy w nocyHey laski jak.myslicie spodoba się mężowi kolacyjka przy takim stole [emoji4]?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno Ci się odwdzięczy w nocyHey laski jak.myslicie spodoba się mężowi kolacyjka przy takim stole [emoji4]?
Napewno Ci się odwdzięczy w nocy
Ja się właśnie trochę boję jak to będzie z dzidziusiem. Niby duży chłop bedzie 8 lat miał w październiku, niby się bardzo cieszy, a ja mu dużo opowiadam i nastawiam na to, że bede musiała dużo czasu poświęcić dzidzi, ale jsk to wyjdzie w praniu to nie wiem. Wczoraj się załamał jak mu powiedziałam, że nie może ze mną jechać rodzić [emoji23]
Zapomniałam w końcu napisać. Na jutro mam wizytę u mojej gin na 20:50. Specjalnie zostaje dłużej żeby mnie przyjąć. Mam nadzieję, że znajdzie przyczynę tych plamien i kropli żywej krwi i że pokaże mi Laurę/Stasia bo się bardzo martwię...
Haha, no do krwi [emoji6]
Ja tam nie ubolewam w ogole nad tym tatusiowaniem. Zwlaszcza jak w nocy wola jego [emoji3] On sie jej po prostu latwo daje, a ze mna wie, ze nie wygra [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Hey laski jak.myslicie spodoba się mężowi kolacyjka przy takim stole [emoji4]?
To trzymam kciuki za wizyte. Oby jednak wszystko bylo dobrze!Zapomniałam w końcu napisać. Na jutro mam wizytę u mojej gin na 20:50. Specjalnie zostaje dłużej żeby mnie przyjąć. Mam nadzieję, że znajdzie przyczynę tych plamien i kropli żywej krwi i że pokaże mi Laurę/Stasia bo się bardzo martwię...
Ja to sobie moge dodac jesze pupe i uda [emoji53]Juz niedlugo [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom