To na pewno... Ale myślę że w końcu ze stresu uda mi się załatwić pewną sprawę w toalecie hahahahaAle myślę , że stres mamy na tym samym poziomie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno... Ale myślę że w końcu ze stresu uda mi się załatwić pewną sprawę w toalecie hahahahaAle myślę , że stres mamy na tym samym poziomie
Ja też jutro idę ma 16:20. Dobrze, że nie dzisiaj, bo po 15 był niedaleko mnie smiertelny wypadek, droga całkowicie zablokowana kilka godzin,możliwe objazdy gdzie trzeba nadrobić z 10km. Chyba bym oszalała jakbym na wizytę nie dojechała.Dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt / badań prenatalnych i zdrowych dzieciątek i oby tak dalej jutro ja idę na usg już się boję...
27.06.17 Anastazja [*]
W przyszłym tygodniu w środę to chyba będzie 17 styczeńJa mialam prenatalne w 11t6d i dzidzia miala 5,56cm. Ale kazde rosnie w swoim tempie. Kiedy kaxal Ci przyjsc znowu?
Aniołek[*]8.08.2017
Ja to samo, dopiero 15 stycznia mam pobieranie krwi na prenatalne i usg i powiedziala polozna, ze wtedy zrobimy karte ciazy.W Szwecji prawdopodobnie trafiasz do szpitala jeśli masz już objawy pęknięcia jajowodu, bo bety się tutaj niestety nie robi. A prywatnie samemu nie ma szans zrobić, bo musisz mieć skierowanie.
Ja jestem teraz w 12tc i dopiero jutro będę miała zakładaną kartę ciąży (książeczkę) oraz pierwsze badania krwi. Przed 12tc ciąża dla nich to nie ciąża.
Ja od zawsze mialam problemy z zaparciami i ratowalam sie tabletkami ale niestety teraz juz nie mozna brać. Znalazlam syrop ktory mi pomaga ale nie chce zbyt czesto brac zeby organizm sie nie przyzwyczail
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To na pewno... Ale myślę że w końcu ze stresu uda mi się załatwić pewną sprawę w toalecie hahahaha
27.06.17 Anastazja [*]
Ja byłam w 10+5 i jeszcze nie miało 4cm [emoji4] na drugie poszłam w 12+5 i już miał 6,5cm [emoji4]Dzisiaj mialam mieć usg prenatalne pierwsze ale ginekolog powiedziała ze musimy jeszcze poczekać bo dzidzia jest za mała na dokładniejsze badanie, ma 4,2 cm a musi być co najmniej 4,5 cm. Z usg wychodzi 11 tydz.
Ile miały wasze maluszki w 11/12 tyg?
Ja byłam w 10+5 i jeszcze nie miało 4cm [emoji4] na drugie poszłam w 12+5 i już miał 6,5cm [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja wam powiem, że nie wiem co czuje.. czy to jakieś delikatne ruchy czy co ale wrażenie mam takiego wiercenia się w brzuchu i napierania jakby coś chciało się wypchnąć, mam tak od paru dni, sama nie wiem jak to opisać, nie czułam się tak wcześniej, mam nadzieję że to nic złego. Jutro wizyta także podglądnę maluszka.. A tymczasem kupiłam spodnie w góry i kurtkę bo chyba jedziemy w czwartek w Alpy do Austrii ja oczywiście forma zwiedzania i oddychania świeżym powietrzem, mój pojezdzi i oboje będziemy zadowoleni powiem wam że brak mi zimy w tym roku, śniegu tej bieli dokoła.. A tak to taka szaruga.. Chociaż tam naciesze się zimą a w przyszłym roku i ja pojeżdżę
27.06.17 Anastazja [*]