reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie, w trakcie zdjecia nie bylam nawet na sekunde. W zyciu bym nie pomyslala, ze samo takie przebywanie moze miec jakiekolwiek skutki. Dlatego tez zapomnialam sb o tym na dlugo. Wiecej sie nie wybieram :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Samo przebywanie w pomieszczeniu jest bezpieczne, ale i tak przyszlosciowo lepiej tego unikać - ale spokojnie - nic złego nie mogło się stać :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mnie od 6tc boli bez przerwy. Moze mam niski próg bólu skoro tak to odczuwam

Co do zaparc to doskonale cie rozumiem... Jak odwiedze toalete co 3 dzien to sukces

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubisz buraki? Proponuję uiścić trochę buraczków, a potem popijać po kubku - bardzo poprawia przemianę materii, a dodatkowa porcja żelaza się przyda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Lubisz buraki? Proponuję uiścić trochę buraczków, a potem popijać po kubku - bardzo poprawia przemianę materii, a dodatkowa porcja żelaza się przyda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Burakow nie lubie ale spróbuję. Ogólnie wszystkiego próbowałam ale u mnie to normalne - zespol jelita drazliwego

Dzisiaj mialam mieć usg prenatalne pierwsze ale ginekolog powiedziała ze musimy jeszcze poczekać bo dzidzia jest za mała na dokładniejsze badanie, ma 4,2 cm a musi być co najmniej 4,5 cm. Z usg wychodzi 11 tydz.
Ile miały wasze maluszki w 11/12 tyg?

Dzisiaj mialam mieć usg prenatalne pierwsze ale ginekolog powiedziała ze musimy jeszcze poczekać bo dzidzia jest za mała na dokładniejsze badanie, ma 4,2 cm a musi być co najmniej 4,5 cm. Z usg wychodzi 11 tydz.
Ile miały wasze maluszki w 11/12 tyg?
To rzeczywiscie malutka. Ja mialam usg pod koniec 11 tyg i dzidzia miala ponad 7cm

reklama
Mnie od 6tc boli bez przerwy. Moze mam niski próg bólu skoro tak to odczuwam

Co do zaparc to doskonale cie rozumiem... Jak odwiedze toalete co 3 dzien to sukces

Mi na zaparcia pomagają sliwki suszone popite duża ilościa wody chociaż ich nie cierpię ale czego czlowiek nie zrobi żeby sobie ulżyć :) jak masz możliwość to może spróbuj a nóż Tobie też ten sposób pomoże :)

Do góry