reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak u was z dolegliwościami?? Macie moze bóle jajników?? Mnie ciągle boli po lewej stronie przewaznie cmi ale sa chwile ze wytrzymać się nie da. Lekarz twierdzi ze to normalne ale jak pytam znajomych to żadna nie miała ciągłego bólu... Raczej sporadycznie. Nie wiem czy sie martwić czy to normalne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u was z dolegliwościami?? Macie moze bóle jajników?? Mnie ciągle boli po lewej stronie przewaznie cmi ale sa chwile ze wytrzymać się nie da. Lekarz twierdzi ze to normalne ale jak pytam znajomych to żadna nie miała ciągłego bólu... Raczej sporadycznie. Nie wiem czy sie martwić czy to normalne.

ja mam chwilami takie bóle jak szybko wstanę to zaraz spowrotem muszę usiąść ..

Mnie ciągną jajniki dzisiaj dość mocno, raz jeden raz drugi. Ale dziś nie mogę się wypróżnić i myślę że to nasila trochę bóle. W każdym bądź razie lekarze mówili że to normalne, macica rośnie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Nie dostalam, a byl to jakos moze 6-7 tydzien. Pozniej bylam znow jakos po dwoch tyg, ale zaraz wyszlam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ważne jest nie wejście do pomieszczenia, tylko bycie w nim stricte w trakcie robienia zdjęcia, samo wejście to przysłowiowy pikuś..
będzie dobrze, nie stresuj się na zapas, ale już do końca ciąży zero zdjęć rtg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ważne jest nie wejście do pomieszczenia, tylko bycie w nim stricte w trakcie robienia zdjęcia, samo wejście to przysłowiowy pikuś..
będzie dobrze, nie stresuj się na zapas, ale już do końca ciąży zero zdjęć rtg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie, w trakcie zdjecia nie bylam nawet na sekunde. W zyciu bym nie pomyslala, ze samo takie przebywanie moze miec jakiekolwiek skutki. Dlatego tez zapomnialam sb o tym na dlugo. Wiecej sie nie wybieram :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja akurat nie mam zadnych takich boli, ale moze nie jestem dobrym przykladem, bo jestem na lekach od poczatku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale to Ty bylas w pomieszczeniu podczas robienia zdjecia? Bo ja zrozumialam, ze na czas zdjecia wyszlas.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie, nie. Nie bylam. Bo tyle ze przy zdj trzeba wyjsc, to wiedzialam. Tylko sobie tak przypomnialam ta panike babeczki, jak weszlam na chwile z corka. Na wczesniejszym facet nic nie mowil, ze nie wolno wchodzic. I tak jak mowie, na drzwiach nie ma zakazu, tylko dopiero jak sie wejdzie do srodka przy samej tej "maszynie".

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Mnie ciągną jajniki dzisiaj dość mocno, raz jeden raz drugi. Ale dziś nie mogę się wypróżnić i myślę że to nasila trochę bóle. W każdym bądź razie lekarze mówili że to normalne, macica rośnie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mnie od 6tc boli bez przerwy. Moze mam niski próg bólu skoro tak to odczuwam

Co do zaparc to doskonale cie rozumiem... Jak odwiedze toalete co 3 dzien to sukces

Do góry