reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli wewnętrznie czujesz ze chciałabyś już coś kupić, to dlaczego przejmujesz się ich opinia? Mogą ja wyrazić, jasne, ale to Ty będziesz np spuchnięta, zmęczona, s bolącym kręgosłupem ganiać po sklepach. Moim zdaniem wątpliwa przyjemność. Poza tym tak jak dziewczyny pisały- wtedy robi siena tego jeden naprawdę potężny wydatek. No i najgorsza ewentualność- a co jeśli urodzisz przed terminem? Wiadomo ze mąż z teściowa czy przyjaciółka ogarną temat ale Pozbawisz sama siebie przyjemności robienia maluchowi wyprawki :) Takie jest moje zdanie.

@Onaszczesliwa2018 jestem w szoku. Myślałam ze takie rzeczy tylko w Korei czy Chinach :(

Co do płci to mój lekarz w pierwszej ciąży tez się asekurował- kiedy nie był pewny powiedział ze nie będzie gdybal bo „zna ciężarne” i na pewno pobiegnę na zakupy a on potem dostanie od mojego męża opieprz [emoji23] wiec chyba w 5 mcu się dowiedziałam dopiero?? Jakoś dluuuugo czekałam. Ale zdążyłam nakupić mnóstwo ciuszków [emoji48][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czym ty się tak stresujesz ? [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Jakbym wiedziała to byłoby dobrze :D tak ogólnie stres po stracie i mi zostało.

Z tymi konkretnymi ruchami wcale nie jest mniej stresu. Rusza się intensywnie - może się dusi? Nie rusza się dlugo - udusił się! Mój mlody w brzuchu spał i po 5 godzin. Raz już panikę miałam, ale zjadłam ciasto z masą krowkową i się obudził. Od tamtego dnia miałam masę krowkowa w lodówce na pobudkę dla dzidzi ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry