reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli wewnętrznie czujesz ze chciałabyś już coś kupić, to dlaczego przejmujesz się ich opinia? Mogą ja wyrazić, jasne, ale to Ty będziesz np spuchnięta, zmęczona, s bolącym kręgosłupem ganiać po sklepach. Moim zdaniem wątpliwa przyjemność. Poza tym tak jak dziewczyny pisały- wtedy robi siena tego jeden naprawdę potężny wydatek. No i najgorsza ewentualność- a co jeśli urodzisz przed terminem? Wiadomo ze mąż z teściowa czy przyjaciółka ogarną temat ale Pozbawisz sama siebie przyjemności robienia maluchowi wyprawki :) Takie jest moje zdanie.

@Onaszczesliwa2018 jestem w szoku. Myślałam ze takie rzeczy tylko w Korei czy Chinach :(

Co do płci to mój lekarz w pierwszej ciąży tez się asekurował- kiedy nie był pewny powiedział ze nie będzie gdybal bo „zna ciężarne” i na pewno pobiegnę na zakupy a on potem dostanie od mojego męża opieprz [emoji23] wiec chyba w 5 mcu się dowiedziałam dopiero?? Jakoś dluuuugo czekałam. Ale zdążyłam nakupić mnóstwo ciuszków [emoji48][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czym ty się tak stresujesz ? [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Jakbym wiedziała to byłoby dobrze :D tak ogólnie stres po stracie i mi zostało.

Z tymi konkretnymi ruchami wcale nie jest mniej stresu. Rusza się intensywnie - może się dusi? Nie rusza się dlugo - udusił się! Mój mlody w brzuchu spał i po 5 godzin. Raz już panikę miałam, ale zjadłam ciasto z masą krowkową i się obudził. Od tamtego dnia miałam masę krowkowa w lodówce na pobudkę dla dzidzi ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry