nasza zaufana pediatra przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu i umówili nas na 16 stycznia wiec majeszcze tydzienWłaśnie byłam ciekawa co. Ci powiedzieli.? Bo mój mały ma teraz protest i nie chce żebym nawet mu zaglądał :/
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Moj lekarz tez nie chce sie wypowiadac. W pierwszej ciazy nie powiedzial mi ani razu. O plci dowiedzialam sie na polowkowym u innego lekarza i z ta wiedza zostalam do porodu. Tetaz pewnie tez tak bedzie
Aniołek[*]8.08.2017
Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/
Onaszczesliwa2018
W Szwecji prawdopodobnie trafiasz do szpitala jeśli masz już objawy pęknięcia jajowodu, bo bety się tutaj niestety nie robi. A prywatnie samemu nie ma szans zrobić, bo musisz mieć skierowanie.
Ja jestem teraz w 12tc i dopiero jutro będę miała zakładaną kartę ciąży (książeczkę) oraz pierwsze badania krwi. Przed 12tc ciąża dla nich to nie ciąża.
No niestety słyszałam o tym podejściu tam i ogólnie za granicą.. Na szczęście w Niemczech jest po ludzku to wszystko tak jak w Polsce, przecież czasami na prawdę niewiele trzeba by dziecko przeżyło
Wronka199
Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]Dziewczny w którym miesiącu myślicie Kupować wózek ciuszki itp dla maluszka mnie za każdym razem Korci kupić coś jak.wchodzę do sklepu ..
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio są tacy ludzie??? Straszne Karma powinna do nich wrócić i nie powinni mieć więcej dzieci po takim czymś!Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/
Onaszczesliwa2018
Aaa no to bardziej skomplikowane, ale 3mam kciuki by jednak zrobili usg
O kurczę to faktycznie długo ja mam nadal co 2 tygodnie wizyty i czas dłuży mi się tak , że szok . Miesiąca bez usg chyba bym nie wytrzymała z moim strachem to chyba bym po ścianach chodziła
Wronka199
Tacy ludzie w ogole nie powinni mieć dzieci ... Jak tak można [emoji35]Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/
Onaszczesliwa2018
Aż go zapytałam drugi raz czy dobrze zrozumiałam bo myślałam , że chyba nie zrozumiałam do końca co mówi. Niektórzy ludzie są okropni na prawdęSerio są tacy ludzie??? Straszne Karma powinna do nich wrócić i nie powinni mieć więcej dzieci po takim czymś!
reklama
Karla88
Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]
Ja nie wierze w takie rzeczy jak j nie słucham [emoji23]
Wiem jak było u mojej przyjaciółki kupowała w 8 miesiącu pierwsze dziecko wiec wszystko potrzebowała byłam z nią i tyle kasy naraz poszło ze szok sama żałowała ze nie rozłożyła sobie tego w czasie
Dlatego ja od prenatalnych coś tam zaczęłam kupować body jakieś śpioszki obiecałam sobie ze co miesiąc coś kupię a wózek łóżeczko i większe gabaryty na sam koniec
Podziel się: