reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moj lekarz tez nie chce sie wypowiadac. W pierwszej ciazy nie powiedzial mi ani razu. O plci dowiedzialam sie na polowkowym u innego lekarza i z ta wiedza zostalam do porodu. Tetaz pewnie tez tak bedzie
emoji6.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/

W Szwecji prawdopodobnie trafiasz do szpitala jeśli masz już objawy pęknięcia jajowodu, bo bety się tutaj niestety nie robi. A prywatnie samemu nie ma szans zrobić, bo musisz mieć skierowanie.
Ja jestem teraz w 12tc i dopiero jutro będę miała zakładaną kartę ciąży (książeczkę) oraz pierwsze badania krwi. Przed 12tc ciąża dla nich to nie ciąża.

No niestety słyszałam o tym podejściu tam i ogólnie za granicą.. Na szczęście w Niemczech jest po ludzku to wszystko tak jak w Polsce, przecież czasami na prawdę niewiele trzeba by dziecko przeżyło:(

Dziewczny w którym miesiącu myślicie Kupować wózek ciuszki itp dla maluszka mnie za każdym razem Korci kupić coś jak.wchodzę do sklepu ..
Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/
Serio są tacy ludzie??? Straszne :( Karma powinna do nich wrócić i nie powinni mieć więcej dzieci po takim czymś!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Tacy ludzie w ogole nie powinni mieć dzieci ... Jak tak można [emoji35]

reklama
Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]

Ja nie wierze w takie rzeczy jak j nie słucham [emoji23]
Wiem jak było u mojej przyjaciółki kupowała w 8 miesiącu pierwsze dziecko wiec wszystko potrzebowała byłam z nią i tyle kasy naraz poszło ze szok sama żałowała ze nie rozłożyła sobie tego w czasie
Dlatego ja od prenatalnych coś tam zaczęłam kupować body jakieś śpioszki obiecałam sobie ze co miesiąc coś kupię a wózek łóżeczko i większe gabaryty na sam koniec

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry