reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurczę to faktycznie długo ja mam nadal co 2 tygodnie wizyty i czas dłuży mi się tak , że szok . Miesiąca bez usg chyba bym nie wytrzymała z moim strachem to chyba bym po ścianach chodziła:D
Ja teraz 3 tygodnie miałam odstęp i to byka masakra a teraz równo do 8 lutego ... Cały miesiąc...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
O kurczę to faktycznie długo ja mam nadal co 2 tygodnie wizyty i czas dłuży mi się tak , że szok . Miesiąca bez usg chyba bym nie wytrzymała z moim strachem to chyba bym po ścianach chodziła:D

Ja mam ci miesiąc wizyty dopiero po 30 tyg będą co 2 tyg teraz po prenatalnych jak już wiem co i jak i ze wszystko Ok to już nie mam takiego stresu

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja nie wierze w takie rzeczy jak j nie słucham [emoji23]
Wiem jak było u mojej przyjaciółki kupowała w 8 miesiącu pierwsze dziecko wiec wszystko potrzebowała byłam z nią i tyle kasy naraz poszło ze szok sama żałowała ze nie rozłożyła sobie tego w czasie
Dlatego ja od prenatalnych coś tam zaczęłam kupować body jakieś śpioszki obiecałam sobie ze co miesiąc coś kupię a wózek łóżeczko i większe gabaryty na sam koniec

16udyx8di9hvrs5t.png
To jest chyba najlepsze rozwiazanie. Też miałam w planie raz w miesiącu chociaz 150 zl ba dzidzie przeznaczyc. Pampersy spioszki itd

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Też byłam w szoku przecież co to za różnica czy chłopczyk czy dziewczynka ważne że zdrowo rosnie a ludzie swintuchy jak w sklepie z zabawkami się zachowuja ehh straszne:(
Dokladnie ale to swiadczy tylko o niedojrzalosci... Tacy ludzie zanim beda miec dzieci powinni przejsc testy psychologiczne...

reklama
A ja od dwóch dni czuje ruchy nie da się tego pomylić z niczym innym[emoji173]️ bulgotanie dokładnie tym miejscu co siedzi dzidziuś jestem zachwycona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zazdroszcze [emoji3] a który to tydzien??

Do góry