reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurczę to faktycznie długo ja mam nadal co 2 tygodnie wizyty i czas dłuży mi się tak , że szok . Miesiąca bez usg chyba bym nie wytrzymała z moim strachem to chyba bym po ścianach chodziła:D
Ja teraz 3 tygodnie miałam odstęp i to byka masakra a teraz równo do 8 lutego ... Cały miesiąc...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
O kurczę to faktycznie długo ja mam nadal co 2 tygodnie wizyty i czas dłuży mi się tak , że szok . Miesiąca bez usg chyba bym nie wytrzymała z moim strachem to chyba bym po ścianach chodziła:D

Ja mam ci miesiąc wizyty dopiero po 30 tyg będą co 2 tyg teraz po prenatalnych jak już wiem co i jak i ze wszystko Ok to już nie mam takiego stresu

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja nie wierze w takie rzeczy jak j nie słucham [emoji23]
Wiem jak było u mojej przyjaciółki kupowała w 8 miesiącu pierwsze dziecko wiec wszystko potrzebowała byłam z nią i tyle kasy naraz poszło ze szok sama żałowała ze nie rozłożyła sobie tego w czasie
Dlatego ja od prenatalnych coś tam zaczęłam kupować body jakieś śpioszki obiecałam sobie ze co miesiąc coś kupię a wózek łóżeczko i większe gabaryty na sam koniec

16udyx8di9hvrs5t.png
To jest chyba najlepsze rozwiazanie. Też miałam w planie raz w miesiącu chociaz 150 zl ba dzidzie przeznaczyc. Pampersy spioszki itd

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Też byłam w szoku przecież co to za różnica czy chłopczyk czy dziewczynka ważne że zdrowo rosnie a ludzie swintuchy jak w sklepie z zabawkami się zachowuja ehh straszne:(
Dokladnie ale to swiadczy tylko o niedojrzalosci... Tacy ludzie zanim beda miec dzieci powinni przejsc testy psychologiczne...

reklama
A ja od dwóch dni czuje ruchy nie da się tego pomylić z niczym innym[emoji173]️ bulgotanie dokładnie tym miejscu co siedzi dzidziuś jestem zachwycona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zazdroszcze [emoji3] a który to tydzien??

Do góry