reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu dziewczyny, ale sie wkurzylam. Siedzialam na lozku, z jednej mojej str lezal maz na moich kolanach, z drugiej starsza corka. Zygali cos do siebie na zarty i nagle cora taak mnie walnela w brzuch reka, ze az podskoczylam. Wiem, ze to nie jej wina, nie chciala, ale mam teraz takiego nerwa na nich, ze jeju. Oczywiscie mnie brzuch boli, bo trafila centralnie pod pepkiem a z tego co czuje, to tam sie konczy moja macica.
Oczywiscie juz zdazylam internet przekopac czy nic zlego sie nie stanie. Mam ochote wyjsc, wykrzyczec sie i dopiero wrocic.

xrotgov3q3o4y33i.png
Mój młody ostatnio też z rozpędu uderzył mnie w brzuch. Oczywiście zaraz w placz, że on przeprasza, że nie chciał, ale i tak miałam nerwy.

Natomiast moja ś.p. mama pod koniec 8 miesiąca ciąży spadła z takich dlugich kamiennych schodów w biurowcu kopalni. Do tego wszystkiego złamała nogę. Jechała do szpitala z płaczem, pewna, że zabiła dziecko, ale jak widać żyję [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja miałam ten, ale niestety mnie rozczarował. Młody dal radę ż niego rączki wyjąć. Teraz myślę o zwykłym otulaczu babusowym albo tulik

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn. ja mysle o czyms w tym stylu, nie konkretnie o tym, ale pewnie bym ten w efwkcie kupila. To dobrze znac opinie. A mozesz pofac linki do tych, o ktorych Ty myslisz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na zatrzymywanie wody, szczególnie pod koniec, super jest masaż- ofc taki dla kobiety w ciąży. Jak ktoś ma w pobliżu taka możliwość to szczerze polecam, chodziłam pod koniec ciąży i po każdym od razu wysikiwalam litry, serio!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na zatrzymywanie wody, szczególnie pod koniec, super jest masaż- ofc taki dla kobiety w ciąży. Jak ktoś ma w pobliżu taka możliwość to szczerze polecam, chodziłam pod koniec ciąży i po każdym od razu wysikiwalam litry, serio!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Muszę się rozglądnąć za czymś takim w okolicy. Dzięki! :-)

Mój młody ostatnio też z rozpędu uderzył mnie w brzuch. Oczywiście zaraz w placz, że on przeprasza, że nie chciał, ale i tak miałam nerwy.

Natomiast moja ś.p. mama pod koniec 8 miesiąca ciąży spadła z takich dlugich kamiennych schodów w biurowcu kopalni. Do tego wszystkiego złamała nogę. Jechała do szpitala z płaczem, pewna, że zabiła dziecko, ale jak widać żyję [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Oj, to biedna najadła się strachu! Urodziłaś się zaraz po tym upadku czy dopiero za jakiś czas?

reklama
Do góry