reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi tez przy USG w piatek konkretnie lekarz dociskal, az mnie bolalo i przezylam. Teraz tez przezyje, tylko ich wytluke najpierw. A taki mialam dobry humor :( kupilam sliczna sukienke, jaralam sie jak dzieciak, a teraz mam gorszy niz przy PMS. Reke daje sb uciac ze to hormony, bo bez jaj [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

To na pewno :D one wyprawiają z nami cuda :D

reklama
Ja tylko oliwkę żeby skora była nawilżona w pierwszej ciazy używałam musteli a i tak w ost miesiącu rozstępy się pojawiły ale to wynikało z wagi jaka przybrałem
Z 48kg na 78kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow! Niezły skok! Ale takie chudzinki tyją bardziej...

@Marika92, zdjęcie zrobione..! ;)

Zgodzę się z Wami w 100% ;) i nawet śmieje się do koleżanki, że jak uda mi się ponownie być w ciąży to wrócę do moich lipcowek tylko po prostu ja ostatnia urodzę hihi ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No i bardzo dobry pomysł :tak::tak:

Zjadłam kanapkę z pastą rybną a na deser śiweżego ananasa.....:baffled: Ciekawe czy to strawię:sorry2:

Wow! Niezły skok! Ale takie chudzinki tyją bardziej...

@Marika92, zdjęcie zrobione..! ;)

No i bardzo dobry pomysł :tak::tak:

Zjadłam kanapkę z pastą rybną a na deser śiweżego ananasa.....:baffled: Ciekawe czy to strawię:sorry2:

Mi się bardziej woda zbierałam nie miałam na to wpływu mimo ze nie jadłam za 10ciu
W tej ciazy zupełnie inaczej waga idzie w górę porównując z pierwsza w 14 tyg mialam 5 kg więcej a teraz mam 1,5-2 kg wiec już jest różnica oby tak do końca

16udyx8di9hvrs5t.png

Mi tez przy USG w piatek konkretnie lekarz dociskal, az mnie bolalo i przezylam. Teraz tez przezyje, tylko ich wytluke najpierw. A taki mialam dobry humor :( kupilam sliczna sukienke, jaralam sie jak dzieciak, a teraz mam gorszy niz przy PMS. Reke daje sb uciac ze to hormony, bo bez jaj [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Hormony, hormony na pewno... ;-)
Ja po prysznicu wychodzę z łazienki i czuję zapach sałatki jarzynowej. Straszna mnie naszła na nią ochota w sekundę i mówię do męża „zrobiłeś sałatkę jarzynową? Pięknie pachnie!” i wyciągam talerz z szafki. Mąż na to zdziwiony „nie” a ja co zrobiłam? Rozbeczałam się!! ;-)

Hormony, hormony na pewno... ;-)
Ja po prysznicu wychodzę z łazienki i czuję zapach sałatki jarzynowej. Straszna mnie naszła na nią ochota w sekundę i mówię do męża „zrobiłeś sałatkę jarzynową? Pięknie pachnie!” i wyciągam talerz z szafki. Mąż na to zdziwiony „nie” a ja co zrobiłam? Rozbeczałam się!! ;-)
Haha straszne to jest, jak dzieci male jestesmy [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Mi się bardziej woda zbierałam nie miałam na to wpływu mimo ze nie jadłam za 10ciu
W tej ciazy zupełnie inaczej waga idzie w górę porównując z pierwsza w 14 tyg mialam 5 kg więcej a teraz mam 1,5-2 kg wiec już jest różnica oby tak do końca

16udyx8di9hvrs5t.png
Z tą wodą to rzeczywiście problem. U mnie w ostatnie 1,5 miesiąca przybyło ponad 10 kilo, ale poszło w nogi i ręce (brzuszek był malutki) wyglądałam jakbym opuchła :-/

@Sabinaaa81 hahaha dobra jesteś :D ja dziś na zakupach w Auchan chodziłam z B-smartem z KFC, nie mogłam już z głodu wytrzymać a frytki i stripsiki tak mi smakowały... Niestety mam tą przypadłość że nie mogę doprowadzać do momentu kiedy jestem już bardzo głodna bo do razu mi niedobrze a że jestem głodna co chwile to muszę sobie radzić [emoji14] wyszłam z WC w galerii a mój czekał już na mnie z jedzonkiem [emoji14] chciał usiąść gdzieś żebym spokojnie zjadła a ja uznałam że skoro już mam jedzenie to mogę iść na zakupy z nim :D rzadko jem fast food ale dziś musiałam było niczym kawior HEHE rarytasik

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja kupilam ostatnio w Rossmannie taki olejek. Byl w promocji za 15zl. Bardzo mi sie podoba, skora jest fajnie gladka i tak pieknie delikatnie pachnie. Az M sie zapytal czym tak ladnie pachne [emoji3] No i zaleta jest to, ze jest do ciala i biustu. Nie trzeba dwoch oddzielnych [emoji3]
1515355763-9a5361dc8eb23467-aaaaaa.jpeg

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja miałam ten, ale niestety mnie rozczarował. Młody dal radę ż niego rączki wyjąć. Teraz myślę o zwykłym otulaczu babusowym albo tulik

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuję zakup otulacza bambusowego i muślinowego (z lullalove) Tylko muszę wybrać jakieś neutralne, bo nie chcemy znać płci malucha.

Do góry