reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi tez przy USG w piatek konkretnie lekarz dociskal, az mnie bolalo i przezylam. Teraz tez przezyje, tylko ich wytluke najpierw. A taki mialam dobry humor :( kupilam sliczna sukienke, jaralam sie jak dzieciak, a teraz mam gorszy niz przy PMS. Reke daje sb uciac ze to hormony, bo bez jaj [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

To na pewno :D one wyprawiają z nami cuda :D

reklama
Ja tylko oliwkę żeby skora była nawilżona w pierwszej ciazy używałam musteli a i tak w ost miesiącu rozstępy się pojawiły ale to wynikało z wagi jaka przybrałem
Z 48kg na 78kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow! Niezły skok! Ale takie chudzinki tyją bardziej...

@Marika92, zdjęcie zrobione..! ;)

Zgodzę się z Wami w 100% ;) i nawet śmieje się do koleżanki, że jak uda mi się ponownie być w ciąży to wrócę do moich lipcowek tylko po prostu ja ostatnia urodzę hihi ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No i bardzo dobry pomysł :tak::tak:

Zjadłam kanapkę z pastą rybną a na deser śiweżego ananasa.....:baffled: Ciekawe czy to strawię:sorry2:

Wow! Niezły skok! Ale takie chudzinki tyją bardziej...

@Marika92, zdjęcie zrobione..! ;)

No i bardzo dobry pomysł :tak::tak:

Zjadłam kanapkę z pastą rybną a na deser śiweżego ananasa.....:baffled: Ciekawe czy to strawię:sorry2:

Mi się bardziej woda zbierałam nie miałam na to wpływu mimo ze nie jadłam za 10ciu
W tej ciazy zupełnie inaczej waga idzie w górę porównując z pierwsza w 14 tyg mialam 5 kg więcej a teraz mam 1,5-2 kg wiec już jest różnica oby tak do końca

16udyx8di9hvrs5t.png

Mi tez przy USG w piatek konkretnie lekarz dociskal, az mnie bolalo i przezylam. Teraz tez przezyje, tylko ich wytluke najpierw. A taki mialam dobry humor :( kupilam sliczna sukienke, jaralam sie jak dzieciak, a teraz mam gorszy niz przy PMS. Reke daje sb uciac ze to hormony, bo bez jaj [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Hormony, hormony na pewno... ;-)
Ja po prysznicu wychodzę z łazienki i czuję zapach sałatki jarzynowej. Straszna mnie naszła na nią ochota w sekundę i mówię do męża „zrobiłeś sałatkę jarzynową? Pięknie pachnie!” i wyciągam talerz z szafki. Mąż na to zdziwiony „nie” a ja co zrobiłam? Rozbeczałam się!! ;-)

Hormony, hormony na pewno... ;-)
Ja po prysznicu wychodzę z łazienki i czuję zapach sałatki jarzynowej. Straszna mnie naszła na nią ochota w sekundę i mówię do męża „zrobiłeś sałatkę jarzynową? Pięknie pachnie!” i wyciągam talerz z szafki. Mąż na to zdziwiony „nie” a ja co zrobiłam? Rozbeczałam się!! ;-)
Haha straszne to jest, jak dzieci male jestesmy [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Mi się bardziej woda zbierałam nie miałam na to wpływu mimo ze nie jadłam za 10ciu
W tej ciazy zupełnie inaczej waga idzie w górę porównując z pierwsza w 14 tyg mialam 5 kg więcej a teraz mam 1,5-2 kg wiec już jest różnica oby tak do końca

16udyx8di9hvrs5t.png
Z tą wodą to rzeczywiście problem. U mnie w ostatnie 1,5 miesiąca przybyło ponad 10 kilo, ale poszło w nogi i ręce (brzuszek był malutki) wyglądałam jakbym opuchła :-/

@Sabinaaa81 hahaha dobra jesteś :D ja dziś na zakupach w Auchan chodziłam z B-smartem z KFC, nie mogłam już z głodu wytrzymać a frytki i stripsiki tak mi smakowały... Niestety mam tą przypadłość że nie mogę doprowadzać do momentu kiedy jestem już bardzo głodna bo do razu mi niedobrze a że jestem głodna co chwile to muszę sobie radzić [emoji14] wyszłam z WC w galerii a mój czekał już na mnie z jedzonkiem [emoji14] chciał usiąść gdzieś żebym spokojnie zjadła a ja uznałam że skoro już mam jedzenie to mogę iść na zakupy z nim :D rzadko jem fast food ale dziś musiałam było niczym kawior HEHE rarytasik

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja kupilam ostatnio w Rossmannie taki olejek. Byl w promocji za 15zl. Bardzo mi sie podoba, skora jest fajnie gladka i tak pieknie delikatnie pachnie. Az M sie zapytal czym tak ladnie pachne [emoji3] No i zaleta jest to, ze jest do ciala i biustu. Nie trzeba dwoch oddzielnych [emoji3]
1515355763-9a5361dc8eb23467-aaaaaa.jpeg

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja miałam ten, ale niestety mnie rozczarował. Młody dal radę ż niego rączki wyjąć. Teraz myślę o zwykłym otulaczu babusowym albo tulik

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuję zakup otulacza bambusowego i muślinowego (z lullalove) Tylko muszę wybrać jakieś neutralne, bo nie chcemy znać płci malucha.

Do góry