reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I jakie masz dlugie paznokcie

Ja cala dlugawzrost wlosy tez
Mam 184 cm ;))
1510309232-fdf0b77c9042b99d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wlosy tez mega dlugie mialan,ale tydz remu scielam bo strasznie mi wypadaly,podziwiam bo wiem ile pielegnacji wymagaja

Boże dziewczyny ile z rana produkujecie :o mimo tego że jestem na l4 jakoś nie zajrzałam z rana bo ciągle u nas z moim chłopakiem kwestia kupna mieszkania :D jedzie dziś jakieś oglądać, ja już nie wiem jakie mamy wybrać, mieszkać od cholere ale ceny kosmoooos... Ale myślę że do lipca się wyrobimy hehehe żeby nowy bąbek miał swoje stałe lokum :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Boże dziewczyny ile z rana produkujecie :o mimo tego że jestem na l4 jakoś nie zajrzałam z rana bo ciągle u nas z moim chłopakiem kwestia kupna mieszkania :D jedzie dziś jakieś oglądać, ja już nie wiem jakie mamy wybrać, mieszkać od cholere ale ceny kosmoooos... Ale myślę że do lipca się wyrobimy hehehe żeby nowy bąbek miał swoje stałe lokum :)

27.06.17 Anastazja [*]

Ok prawda cos swojego to wazna sprawa
Szukaj tez by bylo blisko park plac zabaw szkoly przedszkola... ;)

A jeśli chodzi o testy, to ja swój zrobiłam w 23dc i wyszedł pozytywny ale delikatnie, w każdym razie już byłam w szoku że widać było cokolwiek ale czułam moment zagnieżdżenia zarodka.. Stąd myśl o zrobieniu testu po paru dniach od dolegliwości
1510309917-124969a1dd36b7ea-aaaaaa.jpeg

Później po 4 dniach zrobiłam kolejny i było już widać wyraźnie
1510309946-37baefbaad17d047-aaaaaa.jpeg
do tego beta 1126 a kolejnego dnia byłam już na wizycie, w sumie bardziej po leki niż na usg ale babeczka zrobiła i był pęcherzyk :) a jak byłam sprawdzić powód plamienia zrobiła znów i było widać już serduszko :) a było to w środę 5t2d :) plamienie ustało i mam nadzieję że będzie ok :) kolejna wizyta 20.11

27.06.17 Anastazja [*]

Ja wlosy tez mega dlugie mialan,ale tydz remu scielam bo strasznie mi wypadaly,podziwiam bo wiem ile pielegnacji wymagaja

Ja geste mam Po tacie , uzywam szampon odzywke i tyle aha I jem pestki slonecznika zaznaczam ze ciaza 7!tydz plus karmie piersia;)), to genetyka daje zdrowe geste wlosy

reklama
Do góry