Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
I jakie masz dlugie paznokcie
Ja cala dlugawzrost wlosy tez
Mam 184 cm )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jakie masz dlugie paznokcie
Wow, ale wlosy, ja tez krotkich nie mam ale nie takie. Piekne naprawde. Ja tez dluga 178☺ zreszta moje dzieciaki tez wysokie bo Marysia ma 7 lat a rzeczy jej kupuje na 146☺ a Kacper 2.5 a rzeczy 104-110Ja cala dlugawzrost wlosy tez
Mam 184 cm )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Daj znacByłam zrobić betę, czekam na wynik.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże dziewczyny ile z rana produkujecie mimo tego że jestem na l4 jakoś nie zajrzałam z rana bo ciągle u nas z moim chłopakiem kwestia kupna mieszkania jedzie dziś jakieś oglądać, ja już nie wiem jakie mamy wybrać, mieszkać od cholere ale ceny kosmoooos... Ale myślę że do lipca się wyrobimy hehehe żeby nowy bąbek miał swoje stałe lokum
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja wlosy tez mega dlugie mialan,ale tydz remu scielam bo strasznie mi wypadaly,podziwiam bo wiem ile pielegnacji wymagaja
Ale ladnie, ja to w ogole paznokci nie maluje[emoji5]